0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice - Hradec n/M 0:4


Branky


0

Hradec nad Moravicí si připsal první výhru v jarní části soutěže. Z Jakartovic si odvezl vysokou výhru 4:0. Co k zápasu řekl vedoucí Karel Balcar z Jakartovic a hradecký Daniel Diehel, se dočtete níže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrálo prakticky na jednu branku. Domácí ohrozili bránu Hradce pouze dalekonosnou střelou Palkoviče. Při první brance hostí udělal hrubou chybu brankář Janech, který zmátl celou obranu nahlášeným ofsajdem, který nebyl a z brejku inkasoval. Druhý gól padl po centru z pravé strany, který propadl do pětky domácích a tam byl nejrychlejší útočník hostí.

 

Ve druhé půli se hra ze začátku vyrovnala, domácí se dostávali trošku do hry, ale branku ohrožovali pouze z trestných kopů. Vše rozhodla třetí branka, která padla po dorážce střely z hranice šestnáctky. Tu dorazil hráč v ofsajdovém postavení. Frustrovaní domácí hráči již nebyli schopni odpovědi a inkasovali počtvrté opět z brejku, který začal v ofsajdu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (Jakartovice): Z pohledu našeho týmu se nepovedlo vůbec nic. Hráči vyšli z kabiny myšlenkami zřejmě úplně někde jinde. Na hřišti nehráli nic z toho, na čem se domluvili před zápasem s trenérem. Soupeř byl všude o krok a myšlenku dříve. V druhém poločase se sice hra trošku vyrovnala, ale po inkasování třetí branky bylo prakticky po zápase. Bez střely na bránu se vyhrát nedá a bez snahy něco změnit na svém výkonu to jde taky těžko. Na závěr posílám pokárání na okres, protože delegovat na zápas okresního přeboru jen hlavního rozhodčího je ostudné. Asistenti z "lidu" jsou vždy problémem a úrovni zápasů to nepřidá.

TJ Hradec n/M
Daniel Diehel (Hradec n/M): Hra byla plná soubojů již od začátku, terén tomu taky moc nepřidával, jelikož míče na tomto povrchu velmi odskakovaly. Dle mého pohledu se urodila spousta chyb při prvním kontaktu s míčem na obou stranách, ale my to zvládli lépe. V zápase byly krásné chvíle na obou stranách, ale domácím se moc nedařilo v koncovce. Také nesmím opomenout naší koncovku, kdy Žurek byl dvakrát, nebo třikrát sám před gólmanem a neproměnil. Nicméně díky naší bojovností a chybám Jakartovic jsme vytěžili góly my.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - P. Nagy [-] , D. Filip [-] (60. R. Holub [-] ) , L. Martinka [-] - K. Palkovič [-] , M. Gaži [-] , A. Kreisl [-] , D. Stanke [-] (78. J. Pekárek [-] ) , K. Postřimovský [-] - R. Urban [-] , M. Gračanin [-] (73. K. Török [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - J. Hronec [-] , J. Míška [-] , R. Dušek [-] , T. Moc [-] ( .. Onřej [-] ) - .. Diehel [-] , R. Holuša [-] , T. Krejsa [-] ( M. Rampáček [-] ) , L. Scholtz [-] ( .. Hertel [-] ) - D. Wiweger [-] , D. Žurek [-]

Hráči zápasu: D. Wiweger .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.