Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice - Strahovice 1:4


0

Strahovice se trefily znovu čtyřikrát. Tentokrát ve Vávrovicích. Hosté zkraje zápasu sice prohrávali 0:1, ale utkání se jim nakonec podařilo otočit. Diváci viděli ofenzivní první poločas a hned tři branky v síti během prvních dvaceti minut. Vávrovice sice většinu druhého poločasu sahaly po remíze, ale v poslední patnáctiminutovce se opět dvakrát trefili hosté a odváží si tak další cenné tři body ve své cestě za postupem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velice vyrovnaný. Hned z první akce padl úvodní gól utkání. Jeden z domácích hráčů u lajny "udělal" dva své protivníky, přihrál spoluhráči před bránu, který krásnou střelou k tyči dal na 1:0. Asi v 10. minutě Ondřej Pekárek našel dlouhým pasem Jakuba Býmu, který si míč zpracoval, obehrál jednoho protihráče a vystřelil. Tato střela skončila za zády domácího brankáře a bylo srovnáno na 1:1. Asi o deset minut později kopali hosté roh, Martin Nevřela hlavičkoval do tyče, poté se míč odrazil k soupeři, který si ho nešťastně srazil do vlastní sítě. Poločas tak skončil 1:2.

 

V druhém poločase byly Vávrovice do 70. minuty lepším týmem, Strahovice se zbytečně zatáhly, ale soupeř toho nedokázal využít. Naopak hosté udeřili v 75. minutě, kdy domácí obránce udělal hrubku, přihrál Michalu Malchárkovi, jenž chladnokrevně zakončil k tyči – 1:3. Asi v 81. minutě Ondřej Pekárek hledal dlouhým míčem Lukáše Slaninu, který si nabíhal za obranu, domácí obránce chtěl tento míč poslat hlavou brankáři, ale udělal to tak nešikovně, že ho poslal do brány a domácí brankář ho marně stíhal. Byla to také poslední branka duelu, který skončil vítěztsvím hostů 1:4.



Sestavy



SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - M. Nevřela [-] , M. Kubiš [-] , D. Hanzlík [-] , J. Janovský [-] - M. Nevřela [-] , J. Janík [-] , O. Pekárek [-] , J. Býma [-] - M. Malchárek [-] , T. Obrusník [-]

Hráči zápasu: M. Nevřela .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.