0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokša trefil jen tyč

Těsně před přestávkou našel přihrávkou Baranek kanonýra Radovana Lokšu, který postupoval sám na hostujícího brankáře Petráše, toho sice překonal, ale trefil pouze tyčku. Následně se k dorážce dostal přihrávající Baranek, ale on ani napodruhé Lokša brankáře Hodonína nepřekonali a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0. Odra Petřkovice se vytvořila dost šancí v prvním poločase, ale bez gólového efektu a tohle byla ta největší z nich. Největší šanci měli hosté deset minut před přestávkou, kdy vyslal z hranice šestnáctky bombu Vinkler, kterou však dokázal v poodě zlikvidovat domácí brankář Godula.

Gól nepadl

Radovan Lokša se dostal do velké příležitosti i ve druhém poločase, když v sedmašedesáté minutě se ocitl úplně sám před brankou po centru od spoluhráče Hrdličky, ale hlavičkou o zem trefil znovu pouze brankovou konstrukci Petrášovi branky, který si tak tyče velice dobře postavil. Hosté měli jen pár závárů, ale žádnou vážnější gólovou šanci si nevytvořili. A protože ani domácí žádnou ze svých příležitostí nevyužili skončilo utkání stejně jako první poločas bezbrankovým skóre. Odra Petřkovice tak na svém hříšti ještě letos nezvítězila a získala pouze jeden bod, naoak z venku dovezla vždy plný počet.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Martin Špička - jeden z trenérů Petřkovic: Vzhledem k tomu jak se zápas vyvíjel je pro nás bod ztráta. Soupeř byl sice kvalitní, ale my jsme měli více gólových příležitostí.




Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - P. Moskál [-] , D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , L. Švancer [-] , R. Lokša [-] , R. Holiš [-] (64. M. Žyla [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (70. M. Strakoš [-] ) , A. Hrdlička [-] (85. M. Latocha [-] ) , V. Polášek [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Holešinský [-] , T. Dekleva [-] , L. Čurgali [-] , T. Mareš [-] - Z. Šturma [-] , T. Komara [-] (76. O. Paděra [-] ) , T. Polách [-] (90. J. Hesek [-] ) , R. Sasín [-] , E. Vinkler [-] - P. Dovhanyuk [-] (85. F. Žák [-] ) -

ŽK: 37. Z. Staněk , 43. P. Moskál , 58. R. Holiš , 84. A. Hrdlička - 64. R. Holešinský .
Hráči zápasu: M. Petráš .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.