3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:15

25.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslavy Bazalů Baníku vyšly na výbornou!


Branky


9

Ve 25. Kole rezerva Baníku přivítala na Bazalech Bohunice. Baník oslavoval 65. výročí stadiónu Bazaly a že šlo o velký svátek dokazovala i návštěva na Slezské, kde bylo vyprodáno a utkání tudíž sledovalo přes 400 diváků! V první půli hosté skvěle bránili a tak Baník do vážnějších příležitostí nepouštěli. Druhá půle naopak přinesla tři branky a totální kolaps obrany Bohunic. Pro fanouška fotbalu skvělé utkání se skvělou atmosférou! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá obrana Bohunic a tlak Baníku

V 5. minutě měl Baník k dispozici roh, ale rozehrávka na krátko domácím nevyšla. V 9. minutě poslal skvělou průnikovou přihrávku do vápna Ondřej Chvěja, následně Sanneh prověřil brankáře hostů, ten ale předvedl skvělý zákrok. Ve 13. minutě vyslal z pravé strany centr domácí Elekana a našel skvěle postaveného Kašpárka, ale ten svou hlavičku poslal vedle brány. O dvě minuty později opět hledal Elekana z pravé strany Kašpárka, ale míč šel přímo do náruče brankáře hostů. Následně měli hosté z Bohunic k dispozici rohový kop, ale centr jednoho z hráčů nikoho nenašel. Bohuničtí velmi dobře bránili a nedovolovali domácím větší možnosti k zakončení. Ve 27. minutě se k zakončení dostal Ferreira, ale brankář hostů nemusel nic řešit, jelikož pokus domácího hráče na bránu nemířil. Ve 29. minutě i smůla pro domácí, když Kašpárek nastřelil tyč, následně se k zakončení dostal ještě Chvěja, ale bránu netrefil. Ve 35. minutě vystřelil zpoza vápna Holaň, ale jeho střela byla tečovaná na roh, z následného rohu nic domácí nevytěžili. Jen o dvě minuty později vyslal domácí hráč centr z levé strany a na zadní tyči zakončoval z voleje Elekana, ale bránu z pěti metrů netrefil. Na další šanci diváci dlouho čekat nemuseli, domácí z pravé strany posílali přízemní centr, ten sice nikoho nenašel přímo, ale vytvořil zajímavý závar, ve kterém si naštěstí brankář hostů míč našel. Ve 45. minutě ve vápně spadl domácí kapitán Říha, ale rozhodčí to jako faul neviděl, tudíž pro Baník penalta nepřišla. První poločas skončil shodně 0:0. Přestože si Baník vytvořil nespočet šancí, tak domácí trápila v první půli hlavně koncovka, ve které útok ostravského celku hodně tápal.

Dvougólový Chvěja

Hned z úvodu druhého poločasu vyslal jeden z hostujících hráčů dalekonosnou ránu, ale ta na bránu neletěla. Ve 47. minutě měl Baník k dispozici přímý kop, Holaň ale trefil jen dobře připravenou zeď. V 53. minutě se dostali domácí do zajímavé šance, Kašpárek po průnikové přihrávce přihrával na Elekanu, jeho pokus ještě brankář vyrazil, ale následně skvělou hlavičkou se prezentoval Chvěja a vstřelil první branku utkání - 1:0. V 55. minutě vyslal dalekonosnou ránu domácí Dominik Holaň, daleko nechybělo a jeho pokus by skončil mezi třemi tyčemi. Další pokus domácích Málek si dobře navedl míč, ale brankář hostů s jeho střelou neměl žádné problémy. Navýšit mohl Baník přímo z rohu, když Holaň zatočil míč a ten trefil břevno. V 67. minutě se dostal opět k dorážce Ondřej Chvěja a navýšil vedení Baníku na dva góly. Hosté reklamovali dost hlasitě ofsajd a jeden z hráčů Bohunic po nesouhlasech a dost nevybíravých slovech na adresu postranního rozhodčího obdržel žlutou kartu. V 71. minutě si opět skvěle navedl míč domácí Málek a zatočil míč na zadní tyč, přestože si na míč brankář sáhl, tak skončil v síti - 3:0. V závěru utkání se dostali hosté k přímému kopu, ale z něj nic nevytěžili a to bylo pro dnešek vše! Baník si připsal důležité tři body a hosté po skvělém defenzivním výkonu v prvním poločase už v tom druhém na to navázat nedokázali a tudíž odjíždějí bez bodu.



Sestavy


FC Baník Ostrava B
J. Struhař [-] - E. Aririerisim [-] , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] (79. D. Fadairo [-] ) , R. Šudák [-] (69. J. Drozd [-] ) , D. Kašpárek [-] (79. M. Temel [-] ) , D. Holaň [-] , . Reteno [-] (61. M. Málek [-] ) , . Ferreira [-] (46. M. Kilibarda [-] ) , S. Muhammed [-] , T. Sirotek [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - F. Kotoun [-] , R. Souček [-] , M. Bednář [-] - J. Vítek [-] (83. P. Martinek [-] ) , D. Řeřucha [-] (73. R. Ševčík [-] ) , M. Suchý [-] , O. Doubravský [-] (30. N. Tilkeridis [-] ) , T. Ulbrich [-] , D. Šmerda [-] (83. T. Koreň [-] ) - M. Vintr [-] (46. D. Přerovský [-] )

ŽK: 66. D. Holaň , 75. E. Aririerisim - 68. D. Šmerda , 79. F. Kotoun .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SILNÝ Zdeněk, ČAMPIŠOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích