1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 10:15

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov bere bod


Branky


0

V neděli dopoledne se za téměř už podzimního počasí Jiskra představila na hřišti loňského mistra MSFL - SK Uničov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Uničova

Utkání mělo nádech derby a tak se očekávala i slušná návštěva. Ta činila nakonec 280 diváků a poměrnou část tvořili i fanoušci hostů, kteří celou dobu hnali své mužstvo za bodovým ziskem. Utkání mělo od začátku vyrovnaný průběh a šance byly k vidění na obou stranách, i když jich zrovna moc nebylo. První vážnější šanci měli hosté, ale míč skončil v boční síti. V 25.minutě zahrávala Jiskra roh, po kterém domácí nakopli dlouhý míč na polovinu soupeře a po zaváhání v zadních řadách Rýmařova a důrazu domácích útočníků se dostal do šance Jeřábek, který nezaváhal. 1:0. V závěru poločasu se do šance dostal ještě domácí Krč, ale svoji kliču neprovedl ke své spokojenosti.

Srovnání

Druhý poločas začala aktivněji Jiskra. V 51. minutě domácí golman vyráží centr Dydowicze a následný závar volal po gólu. Domácí nakonec vykopávají dorážku Jirky Furika z brankové čáry do bezpečí. V 53. minutě se přece jen hosté branky dočkali. Po levé straně se rychle uvolni Radek Němec, který vybídl před brankou Tomáše Šupáka a ten měl už snadný úkol. 1:1. I v dalších minutách hrála Jiskra aktivně a cítila, že si může odvést víc než jeden bod. Bohužel střely Kocúra či Michala Furika si směr do brány nenašly. Naopak domácí mohli v 75.minutě strhnout vítězství na svoji stranu, když Ambrozek dostal mezi obránce přihrávku a ten se řítil sám na Kameníka. Naštěstí jeho střela jen těsně míjí levou tyč. Na druhé straně se zas do slibné šance dostával Jirka Furik, ale skluz domácího obránce vše zastavil, včetně našeho kapitána. Těsně před koncem utkání ještě vyzkoušel postřeh hostujícího golmana hlavou domácí Vejvoda, ale Kameník byl opět pozorný. Utkání tak skončilo zřejmně spavedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Je to ztráta, měli jsme šance na to to rozhodnout. 1:0 o poločase bylo málo. Dostali jsme gól z toho, na co jsem kluky upozorňoval, že musíme zajistit na levé straně Němce, sice jsme předtím měli gólovou šanci na 2:0, ale nedali jsme. Rozhodla to dnes ta produktivita. V Otrokovicích jsme ty góly dávali, ale dnes to tam nepadalo a tím nám chyběla i kvalita a klid na míči.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Bod bereme. Uničov herně patří k tomu lepšímu a umístění v tabulce neodpovídá jejich hře. Gól jsme soupeři darovali, byla to chyba našeho stopera. Ve středu hřiště jsme měli maličko navrch, ale bylo málo finálních přihrávek. Dělba bodů je podle mého spravedlivá. Soupeř si vytvářel šance hlavně po našich chybách.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] , P. Rajnoha [-] - P. Jeřábek [-] , R. Juřátek [-] (74. T. Nuc [-] ) , J. Ambrozek [-] (86. P. Kasal [-] ) , D. Bača [-] (74. D. Dostál [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] (88. D. Hleba [-] ) , T. Šupák [-] , R. György [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Němec [-]

ŽK: 72. F. Markovič , 90. D. Dostál - 60. T. Šupák , 64. J. Harazin .
Hráči zápasu: P. Jeřábek .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MAYER Petr, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.