2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč napravila ostudu z prvního kola


Branky


0

Minulý týden to od Třebíče byla naprostá zoufalost. Výsledek 0:8 byl doslova ostudný. S cílem napravit první kolo nastoupili dnes doma proti nováčkovi ze Strání. Hosté, kteří absolvovali nepříjemnou, skoro 170 kilometrů dlouhou, cestu, přijeli jen s třemi hráči na střídačce a také s cílem odvézt nějaký bod a potvrdit výsledek z prvního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

A byli to hosté, kdo lépe začal a jako první zahrozil. Už ve druhé minutě po dlouhém nákopu brankáře se k odraženému míči na hranici dvaceti metrů dostal Gardian. Jeho pěkná střela skončila asi metr vedle levé tyče Procházky. Domácí odpověděli hned za dvě minuty, kdy míč do vápna potáhl Kafoněk. Jeho akci ale zastavil velmi důrazným skluzem jeden z hostujících obránců. Píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. V sedmé minutě se nám poprvé zažlutilo a popravdě řečeno, domácí Novák mohl být rád, že zůstalo jen u toho. V souboji o míč byl o něco později a došlápl místo míče na nohu skluzujícího soupeře. První gólu se pouhých sto diváků dočkalo po čtyřiadvaceti minutách. A radost z něj určitě neměli, i když byl velmi pěkný. Na pravé straně si krásně přehodil soupeře Silnica, ve skluzu stačil ještě výborně odcentrovat na nabíhajícího a ten z deseti metrů trefil volejem naprosto přesně. Hosté drželi vedení až do 39. minuty. Pak se okolo obránce prohnal do vápna Kafoněk. Přihrál pod sebe na Staňka, který už věděl co dělat. Potáhl míč okolo stopera a do protipohybu nedal Popelkovi v brance vůbec žádnou šanci.

 

Rozhodující gól i vyloučení

Druhý poločas začal spoustou nepřesností na obou stranách. První trochu fotbalovější akce se diváci dočkali až v 68.minutě. Na přetažený centr si naběhl Šmíd, přihrál pod sebe na Valíčka, ale ten jen vysoko přestřelil. Strání odpovědělo o tři minuty později, kdy si centr zpracoval nový muž na hřišti Vojtek, ale slabou střelou domácího golmana příliš neohrozil. Na rozhodnutí si tak diváci museli počkat až do 87.minuty. Po levé straně unikl Šmíd. Pokus o centr mu příliš nevyšel, ale smutnit nemusel, protože zapadl přesně za záda bezmocného Popelky. Hosté zápas nevzdali a už za minutu se dostali k rohovému kopu. Po něm v závaru fauloval Palík domácího brankáře Procházku. Brankář začal do Palíka strkat a ten neudržel nervy a ohnal se po něm. Rozhodčí v tu chvíli vytáhl zaslouženou červenou kartu. Domácí už zápas dovedli ke klidnému a důležitému vítězství.



Sestavy


HFK Třebíč
K. Procházka [-] - R. Bence [-] , R. Valíček [-] (81. S. Renát [-] ) , L. Karásek [-] , M. Šmíd [-] , V. Maleta [-] (65. D. Kovář [-] ) , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] , T. Staněk [-] (77. T. Oberreiter [-] ) , M. Kafoněk [-] , R. Houser [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - M. Palík [-] , J. Mimochodek [-] , T. Haloda [-] , O. Čaňo [-] - L. Pilka [-] , R. Bihári [-] , P. Silnica [-] , J. Gardian [-] - M. Bruštík [-] (63. J. Vojtek [-] ) , L. Jaroněk [-]

ŽK: 7. P. Novák , 35. D. Lorenc . ČK: 88. M. Palík .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Denev Alex - NÁPRAVNÍK Jan, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.