P. Malata 58. (p.)
D. Moučka 90.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice se protrápily k výhře nad Třebíčí


Branky


58. P. Malata (p.) , 90. D. Moučka
14

Až na čtvrtý jarní pokus se podařilo fotbalistům “A” týmu Slovanu naplno bodovat, když na domácí stadionu porazili HFK Třebíč 2:0. Vítězství se však nerodilo snadno, jelikož domácí od první minuty zahazovali šanci za šancí. Vysvobození přišlo po hodině hry z kopačky kanonýra Malaty, výhru pak pečetil v nastaveném čase Moučka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zisk "povinných" tří bodů, s ohledem na postavení obou soupeřů v tabulce, se v dnešním utkání pro domácí hráče nečekaně zdramatizoval. Sice poprvé v jarní části soutěže naplno bodovali, ale přes značnou územní převahu se z důvodu  neproměňování vyložených šancí museli o vítězství obávat až do samého závěru utkání. Přitom mohlo být po první čtvrthodině utkání rozhodnuto.       Již v 1´ se po nákopu přes obranu dostal za stopery hostí Malata, jeho křížná střela z pravé části ale minula levou tyč branky Třebíče. V 11´ pronikl po pravé straně do vápna hostí Novotný, přihrál před branku, kde zakončení Pazourka z hranice malého vápna zlikvidoval Rychetský. Ve 14´ si zopakoval svoji úvodní akci Malata, a to včetně zakončení, kdy jeho další křížná střela opět pouze minula levou tyč branky. V 17´pronikl po přihrávce Selingera středem hřiště mezi stopery do Třebíče Pazourek, při zakončení však trefil pouze nohy brankáře. V 37´ poprvé zahrozili hosté, kterým do této doby domácí povolili pouze několik centrů. Třebíč zahrávala přímý kop a míč z kopačky Benceho se odrazil od levé tyče branky Slovanu.  Ve 38´ po kombinaci Selingera s Malatou přihrál z pravé strany Novotný, kde nabíhající Pazourek trefil pouze hruď padajícího Rychetského. Ještě ve 45´ střílel po kombinaci na pravé straně Černý, brankář hostí si ale s jeho střelou i s následnou dorážkou Novotného poradil a míč pokaždé vyrazil.

 

Domácí vstřelili dvě branky

V 54´ po další kombinaci Malaty se Selingerem centroval z pravé strany Černý a po jeho centru hlavičkoval na zadní tyči skákající Malata těsně nad branku. Snahu domácích o vstřelení branky ukončil v 57´ faulem na Malatu Thomas. Nařízený pokutový kop sám faulovaný Malata proměnil přesnou střelou k tyči - 1:0. Po vstřelené brance se však domácí stáhli na vlastní polovinu a místo pokračování v útočné aktivitě začali bránit výsledek. Tuto taktiku jim navíc zkomplikovalo vyloučení Buchty, který v 82´ po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Pojistku vítězství zařídil až v nastaveném čase Moučka, který po narážečce s Malatou pronikl otevřenou obranoua přehodil vyběhnuvšího Rychetského.

 

Rosice mají v příštím kole volno. Třebíč přivítá Tasovice.



Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Oproti minulému zápasu jsme působili bojovněji. Ve druhé půli jsme inkasovali ze zbytečné penalty. Ve zbytku zápasu byl zápas vyrovnaný, ale žádnou velkou šanci jsme si nevypracovali.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - F. Novotný [-] (80. D. Moučka [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] (76. O. Přichystal [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (64. J. Havlásek [-] ) , R. Buchta [-] , J. Krejčí [-]

HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - R. Bence [-] (67. X. Rajpaul [-] ) , A. Suchna [-] , F. Krula [-] , P. Florián [-] , M. Gordon [-] (21. V. Maleta [-] ) , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , S. Thomas [-] , R. Houser [-]

ŽK: 36. R. Buchta , 43. P. Malata , 66. T. Selinger , 74. F. Novotný - 12. S. Thomas , 74. A. Beránek . ČK: 82. R. Buchta .
Hráči zápasu: P. Malata , T. Selinger - M. Rychetský .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - HANÁK Petr, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Rosice na jaře ještě nevyhrály a potřebují naplno bodovat, aby zůstali v kontaktu s vedoucími týmy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích