J. Bošina 10. (p.)
M. Koštíř 25.
J. Bošina 81. (p.)
3:7
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec dal sedm branek a po dlouhé době zvítězil v Semicích


Branky


10. J. Bošina (p.) , 25. M. Koštíř , 81. J. Bošina (p.) - 8. M. Tůma (p.) , 28. M. Tůma , 43. M. Velenský , 53. O. Černovský , 65. M. Jizba , 74. O. Černovský (p.) , 77. R. Kafka
0

Městec Králové v úvodu sezóny navázal na minulý dobře odehraný ročník a do Semic jel v roli favorita, kterou v divoké přestřelce potvrdil. Diváci se stali svědky deseti branek a čtyř penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva se prosadila do deseti minut

Městečtí přijeli i přes dlouhodobě kvalitní výkony do Semic s pokorou. Zdejší hřiště se totiž pro ně zdá být téměř zapovězené, mnoho zápasů v řadě se jim tu nepovedlo zvítězit. Navíc semický A tým odehrál své utkání již v sobotu, a tak mohli B týmu vypomoci hráči Koštíř, Holan a Novák. Právě hlídání Koštíře a Holana se stalo prioritou městecké defenzívy, ačkoli Koštíř nehrál přímo na hrotu útoku. 
Do utkání vstoupili lépe hosté. Díky vysoké aktivitě a držení míče se dostali již v osmé minutě do šance, již domácí zastavili jen za cenu pokutového kopu. Tůma si počkal na pohyb brankáře Petra Málka a následně penaltu proměnil. Takřka ihned se kopala penalta i na druhé straně, tu velmi zkušeně proměnil ranou do šibenice kapitán Jaroslav Bošina.
Hosté nadále diktovali i přes remízový stav tempo hry, Semice však hrozily ofenzivními hráči vypůjčenými z A mužstva a dočkaly se v polovině prvního dějství vedoucí branky. Vstřelil ji právě záložník Michal Koštíř. Stejně jako u první branky však přišla blesková odpověď druhého týmu. Po dvou minutách srovnal skóre druhou brankou v utkání Martin Tůma.
V samém závěru poločasu šli hosté podruhé do vedení, trefil se Miroslav Velenský, který hrál svůj patrně životní zápas.
Do kabin se šlo za stavu 2:3.

Městec ještě přidal na aktivitě

V poločase střídali pouze domácí, záložníka Houšku na hřišti nahradil Chyk. Městec začal druhý poločas velmi aktivně a jestliže se jeho tempa dokázali domácí v první půli zuby nehty držet, nyní již ne. Hosté své soky přehrávali, později se již projevovala i jejich patrná větší fyzická trénovanost. Hosté také zpřesnili své kombinace a dostávali se do hezkých šancí. Brzy tak navýšili své vedení, když výborně hrající Černovský postupoval s míčem středem soupeřovy poloviny, posunul si míč na silnější levou nohu a střelou z dvaceti metrů vymetl ze šibenice všechny pavouky. Na tuto branku navázal dalším krásným gólem Jizba po Kafkově přihrávce a o vítězi se zdálo být rozhodnuto. Znovu se trefil Černovský, tentokrát z penalty. Branku přidal i obránce Kafka. Za domácí již jen stáhl na 3:7 v samém závěru obránce Jaroslav Bošina svým druhým gólem z penalty.
Městec Králové díky výbornému výkonu porazil Semice B o 4 branky a nadále se zdá být hlavním favoritem na postup.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: V Semicích jsme dlouho nevyhráli, a tak jsme z nich měli respekt. První půli jsme byli o něco lepší, druhou jsme už hráli dopředu i dozadu mnohem lépe než soupeř. Projevilo se to i na výsledku, ze zápasu jsem měl rozhodně větší obavy. Musím dnes pochválit nejen neúnavného Vocáska a defenzivního záložníka Černovského, ale také Velenského. Zlepšuje se zápas od zápasu, z beka dnes "dělal blbce." Předvedl skvělý pohyb po hřišti a dal gól, rozhodně odehrál svůj zatím nejlepší zápas.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - V. Kavka [-] , L. Jelínek [-] , J. Bošina [-] , M. Parýzek [-] - P. Langer [-] (68. L. Blažek [-] ) , M. Novák [-] (73. M. Kůrka [-] ) , D. Houška [-] (46. V. Chyk [-] ) , S. Oliinyk [-] - T. Holan [-] (77. V. Semrád [-] ) , M. Koštíř [-] -

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , D. Vocásek [-] , L. Táborský [-] , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , O. Janouch [-] , M. Jizba [-] (75. J. Svěcený [-] ) - M. Velenský [-] - R. Kafka [-]

Hráči zápasu: O. Černovský , M. Velenský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havlas Petr - SEMECKÝ Radek (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.