2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec v suverénní jízdě za postupem porazil po Rožďalovicích i Kostomlaty


Branky


0

Městci Králové se podařilo hrát během dvou po sobě jdoucích kol dvakrát jakožto první tým tabulky proti druhému. Nejdříve v takovémto prestižním utkání porazil Rožďalovice, tentokrát si poradil s Kostomlaty. Těmito důležitými "zápasy o šest bodů" si zatím neporažený celek zvýšil náskok na prvním místě a vzbudil strach u všech soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostomlatská obrana fungovala na jedničku

Střetnutí prvních dvou celků okresního přeboru opět přilákalo značně nadstandardní diváckou návštěvu. Ta se jistě nemohla nudit, od úvodních minut sledovala pohledný fotbal.

Mužstva hrála na těžkém terénu vyrovnaně, hosté přijeli s dobrou defenzivní taktikou. Snažili se trpělivě kombinovat od obrany a následně útočit nečekanými nákopy či protiútoky po křídlech. Městec se však nenechal zaskočit a již během prvních deseti minut si vytvořil dvě velmi dobré šance, z nichž však ani jednu neproměnil.

Oba brankáři předvedli několik dobrých zákroků. Domácí se snažili propracovat do šestnáctky hostí postupnou kombinací, ale přes dobře zhuštěný střed pole se jim to příliš nedařilo. Navíc museli myslet na zadní vrátka, několikrát se zcela spolehli na brankáře Hampla a jeho přesná vyběhnutí.

Hampl chytal bezchybně a do kabin se šlo za bezbrnakového stavu.

Vývoj utkání zlomil Hamplův zákrok

Do druhého poločasu nastoupily oba celky beze změn. Kostomlaty tentokrát bránily ještě urputněji než v první půli a do útoku se příliš nepouštěly.

I tak si dokázali městečtí vytvářet další a další šance, které zůstávaly neproměněny. Zlomový okamžik nastal pravděpodobně po sedmdesáti minutách hry, kdy se Kostomlatům podařil rychlý protiútok a útočník běžel sám na brankáře Hampla. Hampl mu však vynikajícím zákrokem sebral míč. Tato situace nejspíše hodně zahýbala s psychikou hráčů obou mužstev, Městec se hnal dopředu a brzy vstřelil úvodní gól zápasu. Střelou z přímého kopu, která škrtala vnitřní stranu tyče se o to postaral obránce Blažek.

Hosté následně otevřeli obranu, což se jim nevyplatilo, když se vzápětí mohl pustit do dlouhého sprintu s míčem Kafka, který následně vyslal do proměněného samostatného úniku Tůmu. Velmi bojovné utkání tak nakonec dvěma pozdními góly vyhrál Městec.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Utkání bylo náročné nejen terénem, ale i kvalitním soupeřem, kterého musím pochválit. Stejně tak chválím sudího Kubečku, který neudělal snad jedinou sebemenší chybu. Pak musím samozřejmě pochválit své hráče v čele s gólmanem Hamplem. Zápas byl o prvním gólu, šance byly na obou stranách a všichni bojovali naplno. Diváci si jistě přišli na své.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - R. Kafka [-] , M. Hradečný [-] , L. Táborský [-] , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , O. Janouch [-] , Z. Hradečný [-] (88. J. Svěcený [-] ) - M. Velenský [-] , L. Krejčí [-] (62. L. Kubelka [-] ) -

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - J. Raška [-] , K. Neagu [-] , T. Houdek [-] , M. Zalabák [-] (81. M. Zinek [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Vorlíček [-] , M. Janáček [-] , P. Janata [-] (78. Š. Kořán [-] ) , J. Novák [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 42. L. Táborský , 64. Z. Hradečný - 87. P. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Hampl , J. Blažek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kubečka Pavel - KUBELKA Karel (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.