2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk vybojoval první výhru, trenér Slavie kvitoval, že se jeho hráči nenechali vykartovat


Branky


0

I přes deštivé dny čekalo na hosty ze Slavie velmi solidně upravené hřiště a hlavně soupeř, který po dvou porážkách musel doma zabrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pospíchal otevřel skóre

A také zabral, Vimperk předvedl enormní nasazení někdy až na či za hranicí únosnosti a tento projev mu vydržel po celé utkání. Prvních dvacet minut patřilo slávistům, dařila se jim celoplošná kombinace, po Slípkově přímáku hlavičkoval Bohůnek těsně nad a poté byl Mizera u míče dřív, než gólman, ale při pokusu o lob do odkryté brány trefil pouze prvního beka.

 

Pak přišla 23.min. a darovaný roh domácím, zkušený kapitán Vondrášek  rozehrál signál, po něm došlo před malým vápnem k menšímu závaru a soupeř Pospíchalem uklidil balon do sítě. Tento moment hosty vykolejil, ve snaze o rychlou odpověď vyměnili hru po zemi za směs zbrklých a tedy velmi nepřesných přihrávek, pasů a narážeček, což usnadnilo Vimperku bránění, snadno tak odebíral míče a vyrážel do brejků, jeden ve 42.min. hasil Wolf, když míč směřoval do bližšího rohu, ale brankář vyrazil na roh.

 

 

Z něho ovšem hosté inkasovali podruhé, když se vyšplhal vysoko dlouhán Ketzer a hlavičkoval přesně. Ze hřiště šli po žlutých kartách slávisté Hasenöhrl a do druhé půli i Sedláček, dle předchozí domluvy s trenérem nechtěl tým riskovat červenou.     

Slávisté se branky nedočkali

Druhá půlka začala z hostující strany dobře, hned soupeře zatlačili a ve 47.min. utekl Kindermann po levé straně, zasekl, našel naběhnutého Mizeru, jehož gólové zakončení stačil obránce před čarou vytěsnit mimo bránu.

 

Slavia nadále měla převahu, ale vyzněla hodně platonicky, neboť skoro nevystřelila, výjimkou byl ostrý projektil Nevosada zpoza vápna mířící vedle. Domácí hráli vědomi si dvougólového náskoku zataženě, obranu dobře dirigoval kdysi druholigový Tischler a pokoušeli se o opět o brejky, které byly nebezpečné hlavně díky absenci postavení mimo hru.

 

 

Ke konci mohli hosté snížit po dobré kombinaci a sklepnutí na Dychtla, který ale vysoko přestřelil. V úplném závěru střídal kouč Kladenský dalšího karetně ohroženého Nevosada, další žlutou vyfasoval v nastavení Slípka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "Se silným soupeřem jsme předvedli kolektivní výkon a musím pochválit všechny kluky. V kabině jsme si řekli, že musíme být důslednější v defenzivě, abychom nedostali laciné góly jako v předchozích utkáních a to jsme splnili na sto procent. V příštím zápase jedeme na hřiště budějovické Lokomotivy a pokusíme se přivézt nějaký ten bodík a zopakovat výkon z utkání se Slávií."

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Se specifickým šumavským fotbalem jsme si z mnoha důvodů neporadili. Věděli jsme do čeho jdeme, ale účinnou protizbraň jsme na ně nenašli. Sportovní výkon jistě nebyl ideální, ale je otázkou, jestli za daných okolností mohl být. Odjeli jsme sice s prázdnou, ale cíl odehrát obávaný zápas bez vyloučení jsme splnili. Pokud nás tento mač spíše nakopne, tak by to byl nejpozitivnější moment celého výletu."



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - M. Tischler [-] , J. Pospíchal [-] (88. J. Psutka [-] ) , R. Ketzer [-] , J. Blahout [-] , M. Chvosta [-] (79. P. Samohejl [-] ) , P. Vondrášek [-] (90. L. Sýs [-] ) , V. Pankratz [-] (73. R. Podskalský [-] ) , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-] , T. Dvořák [-] (72. M. Dychtl [-] ) , J. Vranovský [-] , T. Sedláček [-] (46. J. Nevosad [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Hasenöhrl [-] (39. P. Kindermann [-] ) , M. Boček [-] (64. V. Bravenec [-] )

ŽK: 68. R. Ketzer , 82. J. Děd - 31. P. Hasenöhrl , 45. T. Sedláček , 73. J. Nevosad , 92. M. Slípka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Ťupa Michal - RINTH Jan, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.