1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři plichtili


Branky


0

Po třech vítězstvích v řadě s čistým kontem nás tentokrát čekala zajížďka na hřiště Hnojníku. V minulé sezóně jsme soupeře nejprve doma porazili 2:0 a na jaře remizovali venku 3:3, když domácí srovnávali až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hnojníku přijel skutečný lazaret, protože kvůli různým důvodům scházelo neuvěřitelných 7 hráčů. Naštěstí se vrátili částečně uzdraveni Wojtas s Bryndzou. V útoku musel nastoupit brankář Novotný, na kraji obrany Rzodek, který měsíc nehrál fotbal a čeká ho operace kolene a na kraji zálohy zase Kantor, který nemá pořádně odtrénováno. Utkání od samého začátku nemělo úroveň. Po minulém zápase, kdy jsme se Smilovicemi předvedli zodpovědný výkon a utkání mělo velmi velkou kvalitu, ke které přispěl i soupeř. Tentokrát to byl úplný opak, utkání bylo spíš na úrovni okresu a oba týmy toho moc nepředvedly. Po čtvrthodince jsme se ujali vedení, když na padesátimetrový křížný balón Kubiše si zaběhl Vlček a slabší levou v pohodě otevřel skóre – 0:1. To bylo v první půli vše zajímavé. Hrálo se spíše po šestnáctky. Věřňovický celek se snažil více kombinovat, ale scházela větší kvalita.

 

Druhá půle začala nejhůře, jak mohla. Už po devíti minutách v 54. minutě, zaváhala zkušená levá strana a Brzuchanski tečovanou střelou překonal Vykydala – 1:1. Ihned po rozehrání byl nešetrně zfaulován Kubiš, ale rozhodčí Sivera místo jasné červené karty ukázal pouze kartónek žluté barvy. Zhruba dvacetminut před koncem zahrál pořádně na nervy Vykydal, když špatně přebral míč a měl plné ruce práce, aby zabránil předešlé chybě. Obrovskou šanci na zvrat měl Wojtas, na hranici vápna si připravil palebnou pozici, ale zklamal. Věřňovičtí se přeci jen dočkali, v závěru utkání zahrával Kubiš přímý kop, Górniok těsně před domácím brankářem líznul míč hlavou a ten skončil v síti. Radost ale vzápětí zhatil praporek asistenta rozhodčího, nutno říct, že se o ofsajd s největší pravděpodobností nejednalo. V poslední minutě mohl ještě využít chyby domácích obránců Kubiš, ale špatně přebral míč a z šance nebylo nic. Utkání tak skončilo smírně. Bod bychom před zápasem vzhledem k rozpoložení, ve kterém jsme do Hnojníku jeli, brali, ale na druhou stranu byl soupeř rozhodně k poražení. Nicméně bod z venkovního hřiště se do tabulky pravdy počítá.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] - T. Kroužek [-] (68. M. Klus [-] ) , L. Brzuchanski [-] , E. Oborný [-] , A. Sýkora [-] , P. Jantoš [-] , J. Kroužek [-] , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] , T. Jantoš [-] , M. Bauman [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - R. Bryndza [-] , R. Rzodek [-] , T. Novotný [-] (61. M. Kubiš [-] ) , J. Wojtas [-] , T. Kantor [-] , M. Čopík [-] (86. M. Chorovský [-] ) , P. Žyla [-] , J. Vlček [-] , J. Kubiš [-] , L. Górniok [-]

ŽK: 54. T. Kroužek , 69. P. Rusz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sivera Jan - BEDNÁŘ Marcel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.