0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kučera vypravil do Vrahovic tříbodovou zásilku


Branky


0

V neděli 27. srpna od 16.30 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání třetího kola  okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Vrahovic. Byl to souboj dvou dosud neporažených mužstev. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studený šel ze hřiště

Do utkání vstoupili úspěšněji hosté. Již ve 4. minutě zaskočil domácí obranu Kučera a Vrahovice vedly. Domácí obraně činili problémy rychlí útočníci, kteří se po dlouhých centrech poměrně snadno dostávali ke střeleckému zakončení. V 18. minutě se po rohovém kopu v malém vápně nejlépe zorientoval střelec první branky Kučera a bylo to 2:0. Další průběh hry byl ze strany hostujících hráčů ovlivněn neustálým kritizováním výkonu rohodčího, za což si vysloužili tři hráči žlutou kartu. Když v 37. minutě fauloval Studený, viděl druhou žlutou a musel předčasně do sprch.

 

Už žádná změna stavu

Po změně stran měli míč častěji na kopačkách domácí hráči, ale dobře zformovaná obrana soupeře odolávala. A hosté i když hráli v deseti, dokázali často přecházet do rychlých proti útoků. Nejblíže ke vstřelení gólu byl po hodině hry kapitán hostujícího mužstva Farný, který se ve finále ocitl před prázdnou brankou, ale na štěstí pro domácí vystřelil mimo tři tyče. Nicméně po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího se z bodového zisku radovali hráči Vrahovic.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Hanák [-] , L. Nakládal [-] (71. M. Hudský [-] ) , M. Grulich [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , P. Mlčoch [-] , T. Ježek [-] - V. Krajíček [-] , V. Šťastný [-] , J. Dračka [-] (46. J. Kadlec [-] ) - K. Žáček [-] , J. Kouřil [-] (81. F. Pavlů [-] )

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - R. Šmíd [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Doležel [-] , P. Michalec [-] - M. Kučera [-] (85. J. Klíč [-] ) , S. Bukovec [-] , R. Schvarz [-] (76. V. Marek [-] ) , J. Dvořák [-] (80. J. Vitásek [-] ) - J. Studený [-] , P. Farný [-] (70. D. Prucek [-] )

ŽK: 39. P. Hanák , 57. P. Mlčoch - 30. R. Schvarz , 31. J. Studený , 39. P. Farný , 57. S. Bukovec . ČK: 37. J. Studený .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - SOMMER Jakub, HÝBL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.