Rozjetý Santus vyhrál i ve Svratce


Branky


0

Na jeden den se do čela tabulky okresního přeboru z jistotou dostal po sobotním vítězství ve Svratce, jívovský Santus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v první půli dvakrát prosadili

Na podmáčeném domácím hřišti hostili fotbalisté Svratky Santus Jívoví. Jívoví zažívá velmi povedený vstup do sezóny a vůbec nepřipomíná předposlední tým loňského ročníku. I Svratka má úvod soutěže lehce „nad plán", tudíž jsme byli svědky týmů z horní půlky tabulky.

V úvodních minutách se hrál nepříliš výrazný duel s množstvím chyb a zbytečných ztrát na obou stranách. Zatímco hosté se v tomto postupně velmi zlepšili, Svratka v tom zůstala celý zápas. Do vedení se dostalo Jívoví v 25 minutě, když se kanonýr Horký prosmýkl mezi dvěma domácími beky a zkušeně překonal domácího gólmana. Ve 37. minutě bylo pro domácí ještě hůř, když opět Horký zahrával přímý volný kop z velké vzdálenosti. Oslněný gólman domácích balón pouze vyrazil před sebe, kde dobíhal jen a pouze hostující Lukášek 0:2. Zbytek poločasu se odehrál již bez žádného většího vzruchu.

Dominik Lukášek pečetil výhru Jívoví

Do druhého poločasu vstoupili domácí odhodlaní ještě něco s výsledkem udělal. Nicméně jejich hru dále brzdili nepřesnosti. Veškeré i teoretické šance na vyrovnání vzaly za své v 72. minutě, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Ondra. Vlivem přesilovky se již tak silná kombinační hra hostí ještě více zklidnila a následně Jívoví přidalo ještě jednu branku, když si opět Lukášek dokázal zpracovat těžký pas a křížnou střelu uzavřel střelecký účet.

Jívoví v tomto duelu bylo lepší a zaslouženě zvítězilo.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: „Dnes nás Jívoví přejelo. Na druhou stranu je fakt, že jsme jim to hlavně výkonem v prvním poločase dost usnadnili. Všude jsme byli později, nedařila se nám kombinace a nedokázali jsme plnit to, co jsme si před duelem řekli. To, že to byl den „blbec" potvrdilo i zranění Makovského, když se střetl se spoluhráčem, nebo červená karta ve chvíli, kdy jsme se pokusili něco udělat fotbalově. Touto prohrou jsme si sedli na prdel, což jsme možná i potřebovali."

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Na velmi podmáčeném terénu rozhodovala efektivita, domácím se v zakončení nedařilo a nám to tam naopak “padalo”. Vezeme se na vítězné vlně a za týden nás čeká poslední domácí utkání proti Hamrům, tak snad se nám sérii podaří ještě prodloužit.



Počet diváků: 53. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - MYŠKA Roman, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.