2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si v Plzenci prožil další smolný zápas


Branky


0

Hodnotit zápasy je pro chotěšovského trenéra Radka Kubíčka těžší a těžší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér, pro www.fotbal-chotesov.cz): Věděli jsme, že nás dnes čeká kvalitní soupeř, který se snaží hrát kombinační fotbal. Proto jsme celý zápas chtěli vycházet z precizní obrany a chodit do rychlých protiútoků. To se nám první poločas dařilo a několik šanci jsme nedotáhli ke kýžené brance. I když jsme v zápase vedli, tak do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Opět jsme doplatili na pokaženou rozehrávku ve středu hřiště. Druhý poločas už jsme se tolik do šancí nedostávali a spíše jsme se soustředili na obranu až do inkriminované 90 minuty. Zde se přihodily dvě zásadní události. První - chyba při odkopu balónu pryč z vápna. Druhá - odpískaná penalta. Samozřejmě kdyby letěl balón do polí, tak k penaltě nedošlo, ale to jsou kdyby. Takhle odcházíme ze zápasu s pocitem křivdy, protože penalta v 90 minutě má být 100%. Počínání rozhodčího tomu ale nasvědčovalo. Nejprve dlouhou dobu čekal, než penaltu odpískal a poté se šel ještě poradit s pomezním co mával. Ten mu řekl, že aut a hlavní ukázal na penaltu. Ne tohle není výmysl, slyšelo to několik našich hráčů. Takže odcházíme ze zápasu bez bodu. Co dodat? Musíme dát hlavy nahoru a další zápas bojovat ještě víc než dnes.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Brejcha [-] , T. Fuja [-] , R. Vávro [-] (46. J. Kuncendörfer [-] ) , P. Menšík [-] , T. Pata [-] , T. Mašek [-] , M. Košťál [-] , J. Bláha [-] (66. M. Pícka [-] ) , P. Houdek [-] (88. P. Batěk [-] ) , V. Brejcha [-] (81. L. Zelinka [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - R. Šimka [-] , Z. Hönig [-] , P. Eret [-] , L. Terber [-] - D. Grössl [-] , J. Schamberger [-] , P. Braun [-] , T. Vacek [-] - A. Štökl [-] , M. Vítek [-]

ŽK: 26. Z. Slováček , 70. P. Brejcha , 79. V. Brejcha - 54. J. Schamberger , 68. R. Šimka , 73. L. Terber , 79. Z. Hönig .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŠLAUF Jiří, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.