Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Famózní obrat Tornáda, které dohrávalo v devíti lidech!


Branky


0

Béčko Černic se v prvním poločase sice dostal do tříbrankového vedení, po změně stran se ale děly věci. Hosté i zásluhou dvou gólů Beránka srovnali skóre, a navíc ovládli i pokutové kopy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu Hradiště

Sice jsme v zápisu byli vedeni jako domácí mančaft, ale po žádosti Černic jsme zápas přesunuli do Černic a na nedělní termín. Náš tým byl v plné síle, jen Pišta byl indisponován a nedorazil, Houdy vyhodnotil počet přihlášených jako dostatečný a napsal, že si půjde zaběhat a trenéra Dana skolila virózka. Vítek ještě znatelně pociťoval Vackovo přišlápnutí žeber z předešlého zápasu, Patrik také nebyl zdravotně úplně stoprocentní. I tak jsme nastoupili ve vítězné sestavě, jen Žendu nahradil Danny, Fury se posunul k Pytlosovi do stoperské dvojice a Vali šel na kraj obrany.

 

Černice postavili silnou sestavu a zkusili na začátku zatlačit. Ve třetí minutě Bejk střelu chytil, o minutu později skvěle vyběhnul. My odpověděli Bihyho kolmicí na Patrika, který byl faulován a my kopali terstňák ze zajímavé pozice. Dannyho rána jen těsně minula vingl Černické brány. Ve 12. minutě byl lapen v ofsidu Dan a samostatný postup na bránu byl tak zastaven hned v zárodku. Bohužel přišla chyba v rozehrávce od naší brány ve 14. minutě a domácí se snadno dostali do vedení - 1:0. Černice navázali sérií rohových kopů - Bejk odolal. Ale oklepali jsme se a v 17. minutě krásně pálil Vítek, jehož ránu golman Tománek vyrazil na roh. Na Beryho roh si naběhl Vali a jeho hlavičku vyrazil golman na další roh. Po něm hlavičkuje Fury mimo. Náš nápor nabýval na intenzitě a Patrik po Karlosově kolmici pálil a Tománek opět vyrazilna roh. Po rohu pálil z první Fury, střela byla tečována a po dalším rohu Vali hlavou minul. Černičtí pak spálili 100% šanci, když po brejku z malého vápna přestřelili odkrytou Bejkovu bránu.

 

Náš trestňák ve 30. minutě hlavičkoval stoper Černic těsně mimo vlastní bránu - bejt na jeho místě Polda šlo by to do šibenice. Následně Bery čistě zastavil útok domácích, ti se na sudího obořili tak, že nařídil nepřímý kop z nadějné pozice. Patrik ale pálil do zdi a Danovi následně chyběl krok k Vítkově přihrávce. Důležitý okamžik přišel ve 37. minutě. Lajnový sudí pustil dvojnásobný ofside Černic a ti následnou akci vykombinovali až do prázdné - 2:0. To bohužel mančaft tak rozhodilo, že o minutu později po zmatcích v obraně získali Černičtí tříbrankové vedení - 3:0. Do půle ještě Bihy vybojoval rohový kop. V nastavení Vítek pálil a z protiútoku se hrnul útočník Černic na Furyho. Nejprve si jej rukou odstavil - to ale sudí neviděl. Pozorný byl až při následném Furyho přidržení a herecké etudě domácího útočníka. Následný křik Černiček po rudé kartě vyslyšel také a my museli dohrávat celý druhý poločas o desíti.

 

O půli bylo nejdůležitější rozhodnutí, jak pokračocvat. Možnosti byly pouze dvě - stáhnout jednoho z útočníků, posílit obranu a zkusit neobdržet debakl, nebo odvážně ponechat obranu ve třech a pokusit se zápas alespoň zdramatizovat. Rozhodli jsme se pro druhou variantu s tím, že Vítek bude trošku ztaženější a bude obraně vypomáhat. S tím asi Černičtí nepočítali a o půli vystřídali tři hráče. Ono vést 3:0 a hrát proti desíti svádí k lehkovážnosti. A tu domácí ve druhé půli předvedli hned několikrát. my se snažili hrát stále stejně a početní rozdíl nebyl ze začátku půle z lavičky nijak zřetelný. V 50. minutě se po centru z t.k. od půlky dral k balonu Vítek, obrana Černic odvrátila na roh. Po něm se ke střele z vápna nedostal Danny, který se snažil si vylepši pozici, domácí byli ale v obraně důslední.

 

Toto varování ale nevzali moc vážně, protože z obdobné pozice centroval v 52. minutě Bihy a na zadní tyč si krásně naběhl Bery a snížil - 3:1. Černičtí šli v 54. minutě sami na Bejka, ten ale situaci skvěle vyřešil a předvedl jeden ze svých výtečných zákroků. Ten zopakoval i o dvě minuty později. V 58. minutě vybojoval Bery roh, po něm Vítek trefuje vedle brány. Přesně po hodině hry spálili Černičtí další tutovku, když z malého vápna trefili síť nad bránou. Z protiútoku pálil Patrik, Tománek v domácí bráně vyrazil na roh. Po něm na balon jen těsně nedosáhl Vali. V 66. minutě Černice potvrdili, že neproměněním předchozích šancí urazili fotbalového pánaboha a z malého vápna trefují pouze břevno. Na hřiště pak přišel místo Dana Červeného Hanz a domácí opět spálili další tutovku. Za stavu 3:1 je to ani moc nemrzelo i proto, že měli v zápětí další šanci, kterou ale Bejk výborně vychytal. Výborně se pak v dalším brejku domácích vrátil Karlos a z akce nebylo nic. Na hřiště šel Filip místo Dannyho a my riskovali ještě více. Deset minut před koncem jsme vhazovali u vápna domácích. Aut prodloužil Vítek a Bihy na zadní tyči snížil na rozdíl jediného gólu - 3:2! Černičtí se již soustředili na udržení minimálního náskoku a své nebezpečné útoky v posledních deseti minutách zcela opustili.

 

V 85. minutě šel Ženda na plac místo Patrika, kterého již barly křeče. Stoupnul si na kraj obrany, Karlos se vysunul dpředu a my se dostali do dalšího tlaku. Z něj pramenily rohové kopy, kterým ale domácí odolali. Až přišla 87. minuta. To po rychle vhozeném autu přišel balon do výpna k Pytlosovi, který ještě podél brankové čáry poslal balon na zadní tyč, kde hru skvěle četl Bery a vyvolal explozi na naší lavičce - 3:3. Explodovali i domácí, kteří se sesypali na sudího s tím, že někde během akce viděli faul. I přes kontakt se sudím nepadla ani žlutá karta. Podivné. V nastavení ještě v útočné snaze Vali fauloval soupeře "běžným faulem". To "nevydejchal" Šádek a Martina chytil pod krkem. Ten jej odstrčil a domácí komediant předvedl málem salto vzad. Dezorientovaný sudí udělil Valimu červenou a Šádkovi pouze žlutou, přestože prvotní impuls vzešel od něj. V 93.minutě nastavení ještě po nesmyslném trestňáku domácích vytáhnul Bejk balon na roh, po něm trefili ještě horní část břevna. Na dělbě bodů se ale nic nezměnilo a šlo se na penalty.

 

Na penalty se některým moc nechtělo, ale ty jsou dlouhodobě naší silnou stránkou a tak jsme si věřili. První šel Karlos a trefil přesně. Nemýlil se ani Táborský a po prví sérii to byl 1:1. Druhý šel Bihy a trefil pravý horní roh - nechytatelné. Domácímu Setikovskému jeho pokus Bejk čapnul a vedli jsme 2:1. Bery se patrně bál hattriku a penaltu v další sérii neproměnil. Další komedii při a po svém pokusu předvedl Šádek, ale se štěstím srovnal 2:2 pod třech pohusech. Vítek pálil s jistotou, když se Tománek válel úplně někde jinde, než kam směřovala Vítkova střela. Masný pak pálil prudce, Bejk si na ránu sáhnul, ale bylo srovnáno 3:3. Pytlos v páté sérii zachoval pevné nervy a poslal nás do vedení. Srovnal Toman, když se trefil přesně k tyči - 4:4. Náhlou smrt začal Ženda a nemýlil se - přesně k tyči. Větrovský za domácí udržel nervy a srovnal. Hanzovu prudkou ránu Tománek nezastavil, i když balon lehce líznul. K další penaltě se postavil právě golman domácích. Balon napálil do břevna a my slavili prémiový bod po vítězném penaltovém rozstřelu.

 

Hodnocení hostujícího mužstva

"Je nutné vysoce kladně ohodnotit bojovný výkon celého mančaftu, hlavně jeho semknutí ve druhé půli. Bejkovy perfektní zákroky, přehled stoperů, Patrikovy úniky, Beryho brankovou potenci po skvělých nábězích i celkově výbornou hru, Karlosovu i Valiho neústupnost na krajích obrany a výborné Martinovy hlavičky při útočných standardkách. Přehled Vítka a Dannyho ve středu zálohy a napadání útočníků. Hanzův důraz se po jeho příchodu Černickým také pranic nezamlouval a svůj úkol moc dobře splnil. Navíc proměnil rozhodující penaltu. Dobře zahráli i krátce hrající Filip a Ženda, který neváhal jít na penaltu. Prostě dobře zahrál celý mančaft a je škoda, že jsme opět po chybách, resp. po nesoustředěnosti dostali v první půli tři branky. Ale možná to bylo paradoxně dobře, protože za vedení 3:0 a hře proti desíti se domácí cítili jasnými vítězi. O tuto iluzi jsme je připravili."

 

Zdroj: http://www.hradiste.banda.cz/

 



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] (66. J. Rucký [-] ) , K. Dendis [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , V. Pikhart [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (78. F. Šperl [-] ) , P. Kočí [-] (85. J. Ženíšek [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - L. Táborský [-] , J. Běhounek [-] (46. D. Šádek [-] ) , P. Mastný [-] , K. Zeliński [-] (46. M. Větrovský [-] ) , M. Müller [-] , J. Müller [-] , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-] (52. J. Setikovský [-] ) , T. Engl [-] (46. V. Holeček [-] ) , M. Engl [-] (65. P. Toman [-] )

ŽK: 82. L. Táborský , 87. M. Větrovský , 89. O. Marušinec , 90. D. Šádek . ČK: 45. M. Furár , 90. M. Valeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - VOTRUBA Jiří, MINAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.