2:3
(1:1)
23. J. Pipaš (vl.)
65. A. Daniel
81. M. Vričan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan ukočíroval emoce a z přímého souboje o čtvrté místo si z Černic odvezl šťastné tři body


Branky


38. J. Kreuzman (p.) , 64. J. Miletínský - 23. J. Pipaš (vl.) , 65. A. Daniel , 81. M. Vričan
17

Přímý souboj o čtvrté místo a také o to, kdo bude pronásledovat medailovou pozici třetích Ledců. Obraz hry sice mluvil odlišně, body si ale odvezli hosté, kteří ne úplně klidný zápas rozhodli v poslední desetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tou správnou nohou vstoupili do zápasu hráči Černic. Při úvodním tlaku, kdy zlobily hostující obránce hlavně rychlostní typy, jim ale na kopačkách chyběla v šancích větší přesnost. Vedoucí branku nakonec přeci jen vstřelili domácí. Ne však do správné branky. Ve 23. minutě z prakticky prvního ohrožení branky se po závaru a zmatku u domácí svatyně špatně trefil Pipaš a vstřelil si vlastní gól. Domácí si pozici pro druhý poločas vylepšili těsně před pauzou, když v 38. minutě proměnil nařízenou penaltu Kreuzman. Po odpískání penalty se hosté zlobili, na což reagoval sudí hned třemi žlutými kartami.

Převaha domácích pokračovala i ve druhém poločase. Po dvaceti minutách hry si došli pro otočku ve skóre. Pohlednou souhru zakončil v 64. minutě přesným zakončením Miletínksý. Černice se ovšem neradovaly ani minutu. Z následné akce po rozehrání se po sérii chyb domácích dostal do dobré pozice Daniel a bylo znovu srovnáno. Až v závěru se hra na černickém pažitu vyrovnala. Vyhrát mohly oba týmy, štěstí se ale přiklonilo na stranu Slovanu. V 81. minutě vystřelil tři body Vričan a postaral se tak o to, že hosté svého soupeře porazili o jednu branku i podruhé v sezoně.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Zápas jsme začli útočně a neproměnili jsme sérii šancí. Asi po 20 minutách se dostal soupeř prvně k naší bráně a po velkém zmatku v našem malém vápně jsme si dali vlastní gól. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat z penalty. Druhou půli jsme se po krásné akci ujali vedení 2:1, ale soupeř hned z protiútoku po našich chybách vyrovnal. Útoky se střídaly na obou stranách a až před koncem se soupeři podařilo vstřelit vítěžný gól.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Ladislav Odehnal, hráč: Do Černic jsme přijeli zabojovat o vítězství a tím si upevnit čtvrtou příčku právě před týmem z Černic. To se nám nakonec podařilo – nutno říct, že dnes nevyhrál lepší, ale šťastnější tým. Domácí hráči byli hodně na míči a těžili hlavně z rychlosti svých hráčů – díky bohu neproměňovali své šance, my naopak dali branky z ojedinělých útoků, bylo tam to pověstné štěstíčko. Bohužel se zápas neobešel bez nervozity – rozhodčí bohužel zápas nezvládl a vytvořil pár sporných příběhů, které nesl hodně špatně hlavně náš vedoucí týmu Marek Feiferlík. Závěrem bych chtěl poděkovat Lukášovi Mareškovi, že investuje nemalý peníz do medikamentů na nervy a neopakoval dávný incident s rozhodčím z tohoto hřiště. DĚKUJEME STAŘÍKU



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - J. Pipaš [-] , M. Šmídl [-] , D. Oncea [-] (63. J. Hlaváč [-] ) , M. Hlaváč [-] (55. J. Miletínský [-] ) , J. Kreuzman [-] , A. Luzhetskyi [-] , T. Engl [-] (82. D. Kopa [-] ) , F. Švejda [-] , V. Vránek [-] , V. Motlík [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - M. Nosek [-] (65. A. Daniel [-] ) , M. Vričan [-] (85. A. Fišer [-] ) , M. Pernt [-] , L. Mareška [-] , M. Kolečko [-] , L. Boula [-] , O. Ladislav [-] (31. T. Červeňák [-] ) , P. Bouřil [-] , F. Šmůla [-] (46. J. Tomášek [-] ) , M. Lang [-]

ŽK: 67. T. Engl , 82. J. Miletínský - 25. M. Nosek , 37. M. Vričan , 37. P. Žáček , 37. P. Bouřil , 57. T. Červeňák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUŠEK Tomáš - KRÁL Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Zdeněk Hladík
Tip experta: výhra domácích

Souboj sousedů v tabulce rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů