Vltavan nadělil nováčkovi z Nové Vsi-Brlohu pověstného „bůra“


Branky


3. J. Zbořil , 42. J. Zbořil , 53. V. Dudla , 68. M. Toman , 87. M. Toman
0

 

V dalším, po sobě jdoucím okresním derby zápasem, byl souboj těchto týmů. Lépe z něho vyšly Loučovice, které přestřílely hosty pěti brankami

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbořil přinesl klid na kopačky domácích

 

S tím, že všechny body zůstanou v domácím areálu, začaly Loučovice ihned v úvodu. Ve 3. minutě unikl z pravé strany sám na branku Zbořil, střelou o tyč otevřel skóre – 1:0.  Tento gól nakopl domácí, kteří měli další šance. Například nejlepší střelec domácích Toman, který měl tři šance, ale ani jednu neproměnil. Netrefil se ani Dudla, který po centru mířil vedle. V další šanci Karták hlavou také mířil vedle. Utkání bylo díky střelecké nemohoucnosti domácích stále otevřené, byť hráli dobře a soupeř se trápil. Ve 42. minutě unikl obraně hostů Toman, který přihrál lépe postavenému Zbořilovi a ten svým druhým gólem v utkání poslal domácí do vedení 2:0.

 

Další tři zářezy a pohodové vítězství

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně, soupeř působil rezignovaně a nevedlo se mu zvrátit zápas kontaktním gólem. V 53. minutě se po centru do vápna uvolnil Dudla, který střelou na zadní tyč přidal třetí branku – 3:0. V 68. minutě se dostal ke slovu domácí kanonýr Toman, který se konečně trefil, když na dvakrát překonal hostujícího brankáře – 4:0. V závěru utkání dostal krásnou přihrávku za obranu Toman, který si poradil se vším, co mu stálo v cestě, a pečetil na konečných 5:0. Byl to jeho šestý gól, čímž se dotáhl na čelo tabulky střelců. V dalším kole zajíždí Vltavan na půdu Kamenného Újezdu, Nová Ves-Brloh přivítá Frymburk.

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Po bojovném utkání ve Zlaté Koruně, jsme chtěli na domácím hřišti na soupeře vlétnout a hrát kombinační fotbal. Hned v úvodu se nám podařilo dát první branku a během 20 minut jsme mohli přidat minimálně 3 branky, ale byli jsme nedůrazní v koncovce. Takže utkání bylo stále otevřené, my hráli dobře a soupeř se trápil. Ke konci poločasu jsme přidali druhý gól. Ten nás uklidnil a do šaten jsme šli s dvougólovým vedením. Do druhého poločasu jsme si řekli, že musíme pokračovat v aktivitě, aby se soupeř nedostal kontaktním gólem do hry, to se nám dařilo a po celý druhý poločas jsme byli aktivní a soupeři nic nedovolili. Přidali jsme 3 branky a zaslouženě vyhráli. Celý tým po celé utkání hrál dobře, byli jsme v pohybu a soupeři jsme nic nedovolili. Výsledek je zasloužený. Dnes pochválím kompletní mančaft za kolektivní hru, byl to týmový výkon.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - VEJČÍK Vít, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.