5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov rozdrtil Rokytnici


Branky


17. K. Živný , 47. J. Holub , 49. J. Kozák , 71. K. Holub , 79. J. Holub
0

Rantířovstí ježci po půli vedli pouze o branku, ale po poločase předvedli galapředstavení a Rokytničtí si odvezli bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Živný otevřel účet

Do Rantířova, který doposud neokusil hořkost porážky, dorazila Rokytnice nad Rokytnou. Jednalo se o souboj nováčků, které v loňské sezóně potkal rozdílný osud - Rantířov sestoupil z 1.A třídy, zatímco Rokytnice ovládla třebíčský okresní přebor.

 

Domácí vstoupili do zápasu jako uragán a v prvních deseti minutách měli tři gólové šance. Jejich střelecký zmar protrhl v 17. minutě kapitán Karel Živný, který zužitkoval přihrávku Jakuba Holuba - 1:0. Rantířovští měli i nadále hru pod kontrolou, ale v koncovce se jim nevedlo, a tak do kabin odcházeli pouze s hubeným jednobrankovým vedením.

Domácí navyšovali vedení

Úvod druhého poločasu vyšel domácím na jedničku. Nejprve se na levé straně hřiště individuálně uvolnil Jakub Holub a z velkého úhlu překonal Lukáše Hobzu - 2:0. Ve 49. minutě Živný přesprintoval obranu hostí, posunul míč na Juraje Kozáka a ten se nemýlil - 3:0. Domácí i nadále dominovali, a když v 71. minutě Karel Holub využil nepřesnosti v rozehrávce hostí, tak už to bylo 4:0 pro domácí. O osm minut později se do šance dostal David Vaněk, ale trefil jen Hobzu, ale ten míč vyrazil pouze k Jakubovi Holubovi, který uzavřel účet zápasu.

 

Rantířovští tak udrželi neporazitelnost a posunuli se do čela tabulky, které budou hájit příští týden ve Starči. Rokytničtí potvrdili, že se jim venku nedaří a v příštím kole přivítají rozjeté Rapotice.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Chtěli jsme do zápasu vstoupit aktivně, a to se nám i povedlo. První tři šance jsme neproměnili, ale pak to na sebe vzal kapitán Živný a otevřel skóre. Hru jsme měli pod kontrolou, ale druhou branku jsme do poločasu nepřidali. Ve druhé půli jsme se zaměřili na klid v zakončení a ještě větší aktivitu. Odměnou nám byly další branky, ale i pěkný kombinační fotbal. Chlapci zaslouží pochvalu.




Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - O. Raček [-] , K. Holub [-] , J. Kozák [-] (80. M. Klíma [-] ) , D. Vaněk [-] (84. L. Lát [-] ) , V. Karásek [-] , J. Holub [-] (87. V. Bartes [-] ) , K. Živný [-] , J. Lupač [-] , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , D. Kašiár [-] (46. J. Syrový [-] ) , O. Štefánek [-] , D. Jičínský [-] (65. M. Štork [-] ) , J. Bílek [-] (38. J. Železník [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , A. Štefánek [-]

ŽK: 60. J. Kozák - 17. O. Štefánek , 63. D. Jičínský , 67. R. Ferkl .
Hráči zápasu: J. Holub , K. Holub .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SLIŽ Emil - KOPŘIVA Miroslav, BARTOŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.