Svratka zůstává doma stoprocentní


Branky


0

Svratka porazila v domácím prostředí Radostín a v tabulce se posunula do jejího klidného středu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Svratce

Po měsíční odmlce jsme se představili opět domácímu publiku, tentokrát v souboji s Radostínem nad Oslavou. Ten se loňský rok stal našim neoblíbeným soupeřem, když jsme s ním dvakrát padli. Výsledky z minulých kol však hovořili jasnou řečí- musíme bodovat, i když při pohledu na tabulku byli hosté favoriti, když prožívají povedený vstup do soutěže. Již od prvních minut jsme byli směrem dopředu aktivnější, nicméně žádná z našich střel po brance nevolala. Když už to vypadalo, že šance je opravdu velká, zabrzdila nás nepřesnost, jako když Lédl šel sám na branku, ale při pokusu o dlouhou kličku gólmanovi si balón předkopl až do autu. Hosté v této fázi utkání hrozili sporadicky. Do vedení jsme se dostali v 36. minutě, když Makovský z těžké pozice poslal střílený balón před bránu, který si našel Honza Mayer, jemuž stačilo pouze nastavit nohu 1:0. Do konce prvního poločasu je již nic dalšího zajímavého nedělo. 

Radostín snížil v závěru

Do druhé půle jsme šli s jasným cílem zvýšit vedení a to se nám povedlo v 55. minutě, když David Mayer podstoupil vzdušný souboj, balón skončil u Lédla, který hezky našel Kalinu a ten utaženou placírkou nedal Dupalovi šanci 2:0. Následujících 20 minut se hrál takový nevýrazný zápas ve středu pole a vůbec to nevypadalo, že by hosté mohli s výsledkem ještě něco udělat. Od 75. minuty se však začali dít věci! My jsme nebyli schopni udržet vepředu balón a Radostín nás dostával pod tlak. Z několika varování jsme se nepoučili, až nakonec soupeř, jmenovitě Večera snížil po rohovém kopu, když zůstal trestuhodně nepokrytý na zadní tyči 2:1. Tato branka 10 minut před koncem vlila Radostínu krev do žil a zbytek utkání jsme i s pomocí tyčky ubránili a posbírali všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: „Soupeř to ve svém komentáři shrnul zcela přesně a za jeho upřímnost mu děkuji. Jsem rád, že jsme po třech venkovních duelech, v nichž jsme vyválčili pouhý bod dokázali doma naplno bodovat a dostat se do klidnějších pozic tabulky.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Utkání ve Svratce měli po většinu zápasu ve své režii domácí hráči.Nám se podařilo dostat pod tlak soupeře posledních 15.minut,ale to stačilo pouze na zkorigování výsledku na 2:1.Hrát v zápase pouze 15.minut rozhodně nebude vést k bodovým ziskům.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - KŘÍŽ Daniel, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.