J. Pilný 37. (vl.)
S. Pohl 84.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec slaví výhru nad Rychnovem i po hektickém závěru


Branky


37. J. Pilný (vl.) , 84. S. Pohl - 8. J. Labík , 33. J. Hartman , 90. J. Hartman
0

Chlumečtí se v ujali dvoubrankového vedení, na které domácí ještě před koncem první půle odpověděli snižující brankou. Ve druhém poločase domácí pokračovali ve svém snažení a deset minut před koncem srovnali. Chlumec se však ztráty náskoku nezalekl a třetím gólem v závěru zápasu rozhodl o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Chlumce byli na začátku zápasu důraznější a průbojnější. V sedmé minutě se jeden z hostujících hráčů probil po levé straně do vápna, jeho zpětnou přihrávku ale stihl obránce Rychnova ve skluzu zastavit. O pár vteřin později se opakovala prakticky totožná akce hostů. Chlumecký fotbalista se po levé straně dostal do vápna a jeho centr tentokrát našel zakončujícího Jana Labíka.

S jednobrankovým vedením na své straně se Chlumec přešel k trpělivé hře. S míčem více hráli domácí, ti se ale k výraznější gólové šanci nedostávali – ve čtrnácté minutě mířili z hranice vápna těsně nad břevno Kukalovy brány.

Chlumec čekal na protiútoky. Několikrát se sice hosté dostali do ofsajdu, ve dvaatřicáté minutě se jim ale podařilo proniknout za soupeřovu obranu a Jakub Hartman přesnou ranou k tyči zvýšil na 0:2.

Z dvoubrankového vedení se ale Chlumečtí radovali jen krátce. V šestatřicáté minutě Rychnovští zahrávali standardní situaci a centrovaný balon si do vlastní sítě srazil jeden z obránců hostujícího týmu. Chlumec si tak do kabin odnesl vedení 1:2.

Ve druhém poločase se domácí snažili vyrovnat, tlačili se do zakončení, chlumecká obrana spolu s gólmanem Ladislavem Kukalem ale odolávala. Pro Chlumecké se navíc otevíraly možnosti pro rychlé protiútoky. Do jednoho takového se hosté dostali v pětasedmdesáté minutě. Osamocený zakončující hráč ale trefil pouze domácího gólmana.

 

V osmdesáté první minutě se domácí dočkali odměny za své snažení a Stanislav Pohl vstřelil vyrovnávací branku. Za stavu 2:2 Rychnov pokračoval v aktivní hře, chvíli před koncem se ale prosadil znovu Chlumec, jmenovitě Jiří Kučera, který po levé straně vnikl do vápna a střelou po zemi překonal gólmana Jana Vránu.



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
David Homoláč - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: I přes výhru jsem nebyl s našim výkonem příliš spokojen. Domácí byli důraznější, nám vycházely brejkové situace. Výhry si hodně ceníme, ale je potřeba ji potvrdit za týden doma s Třebší.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - R. Zajíček [-] , L. Reichl [-] , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] - M. Kráčmer [-] (46. O. Stieber [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] (91. V. Hanuš [-] ) , J. Kučera [-] , J. Novotný [-] (65. V. Doležal [-] ) , M. Kučera [-] (74. V. Chadraba [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Labík [-] (80. D. Hubený [-] ) , M. Bráborec [-] , D. Homoláč [-] , J. Pilný [-]

ŽK: 89. J. Počtýnský - 65. L. Kukal , 70. J. Kučera , 79. Z. Dušek , 82. V. Chadraba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.