1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice nadále bez bodu, Kobeřice naopak stále stoprocentní


Branky


0

Kobeřice se ujaly během první půle dvoubrankového vedení. Životice v závěru poločasu zahodily penaltu. Ve druhém se domácím podařilo snížit až v samém závěru, ale víc už nestihli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna střela dva góly Kobeřic

Po celý zápas měly Životice mírně navrch, ale Kobeřice byly nebývale produktivní. V 8. minutě špatně zpracoval malou domů domácí brankář Vít Toporčák, když mu míč na mokrém terénu podklouzl pod nohou, čehož Ondřej Bedrich zkušeně využil ke vstřelení úvodní branky zápasu – 0:1  Životice mohly vyrovnat, ale střelu Miroslava Pumra vyhlavičkoval hostující obránce z brankové čáry. O chvilku později hlavičkuje v nadějné pozici René Ondřej, ale brankář Lukáš Hluchník jeho hlavičku zpacifikoval. Ve 33. minutě se z autu dostal míč k hostujícímu Romanu Gargošovi, který se obtočil kolem domácího obránce a chytře obstřelil životického brankáře – 0:2. Těsně před přestávkou mohly Životice snížit, ale zkušený Miroslav Hanák trefil ze značky pokutového kopu jen tyčku. 

Životické snížení přišlo pozdě

Druhá půle byla celá o marném dobývání hostující branky. Střela Miroslava Hanáka svůj cíl nenašla. Pumelice Miroslava Pumra už mířila do branky, ale trefila zde stojícícho životického hráče René Ondřeje. Životice dokázaly snížit až čtyři minuty před koncem zápasu, když centr zprava doklepl skluzem do prázdné kasy René Ondřej – 1:2. V závěru ještě nebezpečně odcentroval domácí Vít Palyza, ale René Ondřejovi chyběl krok k zakončení. Kobeřice tak po výhře nadále zůstávají bez ztráty kytičky. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byli jsme lepším týmem po celý zápas, ale Kobeřicím se podařilo z jedné střely vsítit dvě branky. My jsme pak neproměnili penaltu. Ve druhém poločasu jsme se snažili, ale dokázali jsme jen snížit ke konci utkání.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Myslím, že domácí nám darovali výhru. Zápas byl sice vyrovnaný, ale domácí si vypracovali více šancí. My kromě těch dvou gólů jsme nic neměli.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , A. Vícha [-] (60. J. Javorek [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-]

TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - F. Ohřál [-] (67. K. Janiš [-] ) , R. Hahn [-] (52. J. Bečica [-] ) , P. Ullrich [-] , R. Stuchlík [-] , L. Jašek [-] , R. Gargoš [-] , O. Bedrich [-] (55. D. Janík [-] ) , D. Václavík [-] (85. D. Lasák [-] ) , J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-] (70. L. Rycka [-] )

Hráči zápasu: P. Dušek - P. Ullrich .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PUFFLER Jan - JAKUBEC Josef, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.