Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vydřely výhru v Dobroslavicích


Branky


2

Na rychlý gól Dobroslavic reagovaly Jakartovice dvěma zásahy do poločasu. Ve druhém své vedení brankou navýšily, a Dobroslavice jen snížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupily lépe domácí Dobroslavice, které se ujaly ihned ve druhé minutě vedení z takřka prvního útoku. Míč si u lajny převzal Chromečka, který pasem za obranu Jakartovic našel nabíhajícího Rathouského, ten se objevil sám před hostujícím brankářem a střelou z otočky k tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Hosté se ale rychle oklepali. Nepříjemná střela Malčeka, kterou domácí brankář Jaskula vyrazil před sebe, bez problému dorazil do brány kanonýr Urban – 1:1. Poté probíhal fotbal nahoru dolů s šancema na obě strany. Hosté hrozily převážně ze střel ze střední vzdálenosti, které dělaly domácímu brankáři na špatném terénu problém. Nejnebezpečnější byla střela Palkoviče. Dobroslavice mohly jít do vedení, když po rychlém brejku Chromečka předložil Klenerovi míč do vyložené šance, ten ale z hranice vápna mířil těsně kolem tyče. Domácí pak ještě mohli pohrozit ze standardní situace, kdy míč pěkně z halfvoleje trefil Čaja, jeho střelu ale vytěsnil brankář Jakartovic na roh. Byli to ale hosté, kterým se podařilo zvýšit svůj náskok a vsítili gól do šatny. Ve 42. minutě zatáhl hostující záložník Morisch míč po pravé straně a centroval jej do šestnáctky, tam už svůj přehled a chladnokrevnost projevil nejlepší střelec soutěže Urban, když míč z voleje poslal chytrou střelou na zadní tyč – 1:2.

 

Domácí Dobroslavice nastoupily do druhé půle odhodlané vyrovnat a chtěly navázat ne velmi dobrý výkon z první půle. Jenže již ve 48.minutě přišla komplikace. Útočník Urban se s míčem výtačel směrem k brance, toho ale nedovoleně zastavil poslední domácí obránce Lišaník, ten viděl zcela zaslouženě červenou kartu, nicméně je nutno dodat, že nebývá zvykem, aby rozhodčí v této soutěži volili ihned trest nejvyšší. Hru vyloučení samozřejmě ovlivnilo, domácí se dostávali sporadicky do náznaků šancí, zatímco hosté spíše jen obehrávali domácí obranu a chtěli urvat gól v podobě pojistky. Ten přišel ihned po deseti minutách, když skvěle hrající Urban vymotal obránce Dobroslavic na brankové čáře a svému spoluhráči Holubovi předložil míč do prázdné brány – 1:3. Poté se zápas hrál v duchu soubojů ve středu hřiště. Hosté ještě mohli zvýšit párkrát svůj náskok, své šance ovšem neproměnili. Neúspěšní byli Poštulka, Urban, Palkovič. Domácí borci bojovali statečně i v deseti lidech a odměnou jím bylo snížení v 82.minutě, když se po rohovém kopu míč odrazil k Pavelkovi, ten z bezprostřední blízkosti míč protlačil míč o břevno do brány – 2:3. Šance na vyrovanání již nepřišla. Nutno konstatovat, že oba týmy předvedly velmi dobrý výkon. Domácí borci zaujali svou bojovností, zatímco hosté z Jakartovic využili zkušenost v této soutěži a na své straně mají útočníka, který kvalitou tuto soutěž převyšuje. 

 

Autor: Václav Chromečka 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dalibor Vujtik - lodivod Dobroslavic: Se soupeřem s ambicemi na postup jsme odehráli naprosto vyrovnanou partii. Bohužel po červené kartě naše plány na zvrat zápasu vzaly za své. Věřím, že nebýt vyloučení, soupeř se 3 body určitě neodjede. Nicméně ani tak jsme zápas nevzdali a nesmírnou bojovností jej dokázali ještě zdramatizovat. V dresu soupeře pak ukázal své střelecké schopnosti Urban, kdy z jediných dvou šancí, které se mu naskytly vsítil dva góly.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Přijeli jsme v jedenácti lidech, a dokázali jsme se semknout a já hráčům za předvedený výkon moc děkuji a smekám před nimi klobouk. Jedeme dál, máme před sebou ještě tři kola, tak snad zůstaneme na naši vytčené cestě.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - BUKOVSKÝ Josef, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2017 09:18
Pane Pučane, trocha pokory by měla být na místě. Co jste čekal v okresním přeboru? Že vám přijedou ligový sudí? Že jsme hráli hovno? Přijeli jsme v 11 lidech, bez 4 hráćů základní sestavy. Herně byli Dobroslavice lepší, ale fotbal se hraje na góly. Kromě prvních 15 minut jste naši branku neohrozili. Jinak , co se týká fanoušků a hráčů, tak respekt. Všechno bylo férové. Sice jeden Váš hráč ani nevěděl , jak se jeho spoluhráči jmenujou ( což mi přijde minimálně divné ), ale to nevadí. Hezký zbytek víkendu. K.P.
14. 10. 2017 18:44
Nejvíc zku***** rozhodčí jakého jsem kdy viděl..Celý zápas pískal jako ***** a v podstatě pomohl Jakartovicím, které hrály totální hovno a nezaslouženě vyhrály.