0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov vyhrál v Březové a potvrdil podzimní titul


Branky


0

Budišov své dvoubrankové vedení ve druhé části udržel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov výhru v Březové doslova vydřel, protože domácí družina podala velmi bojovný a sympatický výkon. Domácí mohli jít do vedení  ale rozhodčí hned na začátku zápasu neuznal Lumíru Lyčkovi regulérní branku, když si nevšiml, že sice Lyčka stál v ofsajdu, ale přihrál mu do této pozice po teči hostující hráč. Navíc domácí pak v dalším průběhu zahodili stoprocentní šance Martinem Šuhajíkem a Tomášem Křenkem, a to domácí hned vzápětí hodně mrzelo. Do vedení se totiž dostala hostující družina v 19. minutě, když po rychlé kombinační akci, která začala u Miroslava Marka na pravé straně, a přes Petra Modelského, Filipa Pražáka se dostala na Tomáše Skácela, který na levé straně hodně řádil. Po přihrávce Skácela pak nedal domácímu brankáři Jakubu Hromadovi šanci Pavel Pizur – 0:1. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou. Budišov si pak druhý gólový úder schoval až na samotný konec poločasu, když se po nahrávce Filipa Pražáka dostal míč k Romanu Modelskému, jenž přihrál nabíhajícímu Filipovi Pražákovi, a ten nekompromisně poslal míč k levé tyči – 0:2.

 

Ve druhé půli se už obě mužstva do útočení moc nehrnula a na hřišti se odehrávala převážně fotbalová bitva o střed pole. Do šancí se dostala jen družina z Budišova. Do tří se dostal Pavel Pizur, ale ten vždycky zaváhal. Pak se Budišov dostával spíše do náznaku šancí. I když hosté už vedení nenavýšili, tak si zkušeně pohlídali tři body a titul podzimního krále okresního přeboru. Březová počtvrté za sebou vyšla gólově naprázdno, a čeka jí ještě závěrečná dohrávka ve Vřesině. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník st. (trenér): V prvním poločasu byly šance, aby jsme dali góly. Oni dali z náhodné akce branku, a pak těsně před odchodem do kabin přidali i druhou. Ve druhé části už si Budišov výsledek víceméně pohlídal.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Březová hrála výborně. Nám moc neseděl těžký terén, nemohli jsme hrát svou kombinační hru. Hodně se bojovalo. A jsem rád, že jsme si odvezli tři body.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - O. Lodňánek [-] , P. Cihlář [-] , L. Lyčka [-] (80. D. Schustek [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , D. Řehulka [-] , P. Gebauer [-] , P. Cihlář [-] (69. M. Pretsch [-] ) , T. Křenek [-] , M. Šuhajík [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] - R. Modelský [-] , J. Kuric [-] (68. J. Vondrouš [-] ) , P. Pizur [-] (80. O. Martynek [-] ) , P. Modelský [-] , F. Pražák [-] - D. Siažík [-] (55. M. Pražák [-] )

Hráči zápasu: L. Marek , R. Modelský .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KUBNÝ Jan, NOVÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.