4:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Olympie rozhodla o své výhře v prvním poločase


Branky


22. J. Číhař (p.) , 26. M. Havel , 37. J. Číhař , 43. Z. Špimr - 1. M. Reichl
0

Rakovník/Zátiší - Úvodní kolo Okresního přeboru přivítala Olympie na svém hřišti Lány, které se dostaly do rychlého vedení. Domácí ale dokázali vyrovnat a již v prvním poločase otočit zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi

Jako favorit šla do zápasu jistě domácí Olympie, ale hned v 1' udeřily Lány! Po nedorozumění Suchánka a Beneše měli hosté k dispozici volný přímý kop, který se snesl na hlavu nehlídaného Reichla, a ten hlavou rozvlnil síť - 0:1. Rychlé vedení hostů bylo na světě a po první vstřelené brance se hra vyrovnala.

 

Odpověď zaznamenala Olympie ve 22', když se jeden z bránících hráčů dotkl v pokutovém území balónu rukou a Číhař proměnil pokutový kop - 1:1. Vyrovnávací gól domácí hráče nakopl a o čtyři minuty později se svým životním gólem prezentoval Havel, když natáhl svou levačkou z velké vzdálenosti a vymetl horní roh hostující svatyně - 2:1. Po uklidňující vedoucí brance začala hrát Olympie pohledný fotbal, který se musel líbit.

 

Výsledkem zlepšené hry byl další vstřelený gól a to ve 37', když svou druhou trefu zaznamenal domácí kanonýr Číhař - 3:1. A aby to pro hosty nebylo málo kruté, tak se ve 43' prosadil Špimr, který stanovil konečný poločasový výsledek - 4:1.

Šance byly, ale góly ne

Druhý poločas nabídl klidný vstup z obou stran. U obou týmů byly k vidění nepřesnosti v mezihře a na šance si tak museli příchozí diváci počkat. Tou první byla obrovská šance Špimra, který obdržel míč za obranu, píchl si ho kolem vyběhnuvšího Nováka a poslal ho směrem do odkryté svatyně. Na poslední chvíli se ale stihl vrátit Loskot a vyhlavičkoval balón mezi tři tyče.

 

Na druhé straně využil zaváhání Suchánka Švolba, který se zjevil tváří v tvář Šímovi, který ho ale vychytal. Další šance byla k vidění na druhé straně, když nalezl Špimr Číhaře, který si zasekávačkou připravil míč na levou nohu a pálil pouze do připraveného Nováka. Šance střídala šanci, v té další se na straně hostů zjevil kapitán Reichl po nahrávce Vejrážky, ale svou druhou branku v zápase přidat nedokázal.

 

Domácím začli docházet síly, z čehož mohli těžit Lány. Ani ve třetí obrovské šanci Reichl neuspěl. Po nahrávce od Doláka stál opět hostující kapitán tváří v tvář Šímovi, který ale zmenšil úhel a nadějnou šanci zneškodnil. Další šance a na jejím konci byl kdo jiný než Reichl. Ten obdržel nahrávku od Buršíka, ale branku ve slibné pozici přestřelil. Hostující měli šancí více než dost a po zápase je mohlo mrzet, že žádnou z nich nedokázali přetavit v branku.

 

Čas běžel a Olympie stále odolávala velkým příležitostem lánských fotbalistů. Tou další byla šance Vejrážky, který se na levé straně vápna výborně zbavil dvou bránících hráčů, ale k jeho smůle si šlápl na balón a z nadějné akce nebylo nic. Na druhé šance se zrodila ojedinělá šance domácích, a to když dostal Číhař míč za obranu, ale nedokázal přehodit vyběhnuvšího Nováka, který mu výborně zmenšil úhel. Poslední šance byla opět na straně hostů a to po rohovém kopu, kdy se odražený balon dostal k Loskotovi, který nechal vyniknout Šímu, který jeho střelu vyrazil opět k hostům, kteří si připravili další palebnou pozici, ze které letěl míč těsně nad domácí svatyní.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel: ,,Nastoupili jsme v jedenácti lidech, což pro mě bylo příjemné překvapení. Moc nás není, navíc je zraněný Křováček a Klátil. Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře a hned v první minutě soupeř potrestal naše zaváhání v obraně po přímém kopu. Po vyrovnávací brance jsme se uklidnili a začali hrát dobrý fotbal. Do poločasu jsme stihli zápas otočit a do kabin šli s větším klidem. Ke své trefě musím říci, že hezčí gól jsem ještě nedal a s největší pravděpodobností už asi ani nedám (smích). Ve druhém poločase nás soupeř přehrál fyzicky, došly nám baterky. Ukázalo se, že chodit jednou trénovat je málo a může se nám to v jiných zápasech vymstít."




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Karnafel [-] , M. Beneš [-] (55. J. Řenč [-] ) , M. Havel [-] , M. Němec [-] , R. Suchánek [-]

SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , V. Rybář [-] , D. Švigár [-] , K. Tetour [-] - O. Vejrážka [-] , L. Švolba [-] , D. Dudášik [-] , Č. Dolák [-] - M. Reichl [-] , P. Buršík [-]

ŽK: 31. M. Peták - 32. O. Vejrážka , 52. D. Švigár .
Hráči zápasu: P. Šíma , M. Havel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - STROUHAL Jiří, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.