4:1
(0:0)
59. P. Čech st. (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice mají úspěšný vstup do soutěže, tentokrát to odnesla rezerva Zavidova


Branky


75. P. Barthel , 79. T. Kapoun , 81. V. Zuska , 90. V. Zuska - 59. P. Čech st. (p.)
0

Kolešovice - Po výhře v Jesenici přivítali domácí na svém hřišti B-tým Zavidova, který v úvodním kole utrpěl porážku doma s Olešnou. Kolešovice chtěly potvrdit body z venku, Zavidov chtěl zase napravit ztrátu z prvního kola. Úspěšnější nakonec byl tým domácích, který si připsal druhou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

První půle byla z obou stran vyrovnaná a k vidění byly jen náznaky šancí, které však končily u vápen, a tak brankáři moc práce neměli. Domácí dobře kombinovali, ale ani výkon hostů nebyl vůbec špatný, co se týče kombinace. První půle se nesla v poměrně klidném tempu.

Domácí v závěru rozhodli o své výhře

Druhá půle byla opakem té první. Brankáři na obou stranách museli řešit nebezpečné situace, ale na gól se zatím čekalo. Postupem času začaly přibývat i emoce. ,,Největší kontroverzí byl neuznaný regulérní gól sudím Šváchy, jehož autorem byl Petr Čech ml. Všichni přítomní se nestačily divit, co se dá neuznat za gól v nejvyšší okresní soutěži," sdělil ke sporné situaci gólman hostí Štiller.

 

Za nedlouho byl ve vápně faulován A. Kraus a sudí ukázal na penaltový puntík. Míče se chopil Čech st. a penaltu s jistotou proměnil - 0:1. Po tomto inkasovaném gólu se domácí hnali za vyrovnávací brankou, kterou vstřelili až 75', kdy úspěšným střelcem byl Barthel - 1:1. Domácím najednou narostli křídla a chtěli strhnout vedení na svojí stranu.

 

V 79' zahrávali domácí volný přímý kop, který našel ve velkém vápně nikým nehlídaného Kapouna, a ten "koníčkem" překvapil v brance hostů Štillera - 2:1. Po tomto gólu byli domácí v euforii a přidali ještě dva další góly z kopačky Zusky, po jehož trefách svítilo na ukazateli skóre 4:1. Domácí tedy potvrdili vítězství z Jesenice a porazili dobře hrající Zavidov. Velké zklamání projevil i hostují brankář Štiller, který si ihned po zápase "sypal" popel na svou hlavu.

 

Za zaslané fotografie děkujeme Tomáši Slabému.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Martin Štiller: ,,Velká škoda, že jsme nezískali alespoň bod. Domácí se ukázali jako silný soupeř, ale do 70 minuty jsme drželi vítězství na své straně. Bohužel domácím pomohl druhý gól, který padá na mojí hlavu, po moji chybě. Celkově si myslím, že výsledek je ale ve finále pro nás až moc krutý. Výsledek neodpovídá tomu, co se na hřišti dělo."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - T. Kapoun [-] , O. Ridzoň [-] (83. J. Kovář [-] ) , J. Polánek [-] (89. A. Jelen [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - - A. Kraus [-] , J. Knor [-] , J. Kraus [-] , D. Denk [-] , P. Čech st. [-] , P. Čech ml. [-] , P. Šíma [-] , M. Zuda [-] , R. Štiller [-] (84. Z. Nágl [-] ) , L. Plincner [-]

ŽK: 59. M. Houška , 67. P. Barthel , 83. J. Daniš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - HOLEČEK Miroslav (N), VICIAN Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.