FOTO: Kolešovice se nadále drží na špici tabulky, vyhrály na Olešné


Branky


0

Olešná - Zajímavý duel byl k vidění na Olešné, kam zavítaly Kolešovice. Ty v minulém zápase padly doma s Městečkem, tudíž měly co vynahrazovat. Olešná byla v podobné situaci, neboť v minulém kole taktéž prohrála. Jak dopadl vzájemný duel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolešovice si vážily šancí

Olešná soupeře do šancí příliš nepouštěla, ale když už se do nich Kolešovičti dostali, tak je dokázali gólově zužitkovat. Tou první byla ve 24' akce Daniše, který prošel přes dva hráče a zakončil přesně k tyči - 0:1. Tři minuty po něm zahrával přímý kop Kapoun. Jeho střela mířila jen do zdi, ale míč se k němu odrazil a exekutor standartní situace propálil vše, co mu stálo v cestě a míč skončil na zadní tyči v síti - 0:2.

 

Ve 36' se po kombinaci Sejpky a Černého dostal k zakončení Procházka, ale jeho střela mířila nad Herinkovu branku. Další střela téhož hráče po vyhraném souboji skončila také nad. Kolešovice využily co měly, Olešné to tam v první půli nepadlo, a tak se šlo do kabin za dvougólového vedení hostí. 

Červená pro Karase zmenšila šance na vyrovnání

Vstup do druhé půle měli lepší domácí, kteří se dostávali do šancí. Jako první hlavičkoval Černý, ale vše na poslední chvíli hasil do bezpečí Kapoun. V další příležitosti se zjevil Sejpka, který už překonal v souboji kolešovického brankáře, ale míč mířil pouze do tyče. Šance M. Poláška z 54' brankou neskončila, to když mířil hlavou z hranice malého vápna nad branku, ale další šance už byla gólová. To když centroval Procházka na Černého, který hlavou snížil - 1:2.

 

V 60' uviděl za faul druhou žlutou kartu Karas a musel opustit hřiště. Poté se šance střídaly. V téže minutě namířil Kapoun svůj pokus jen do Fiedlera, na druhé straně se zjevil v dobré pozici Majba, ale mířil hodně nad. 77' přinesla ztrátu míče T. Vodrážky, po které našel Daniše Daniel Polánek, ale střela prvně jmenovaného kolešovického hráče mířila do nohou Fiedlera. Chvíli po Danišově střele pálil i Barthel pouze do domácího brankáře.

 

Blížil se konec zápasu a Kolešovice měly další šance. Minutu před koncem ještě Danišova rána trefila Fiedlera, ale další akce už skončila gólem. Zuska vyhrál souboj s kapitánem Olešné Hlavsou, posunul míč na Daniše a ten přidal uklidňující gól přesnou trefou - 1:3. Kolešovice tak z Olešné vezou tři body a jsou nadále vysoko v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Myslím si, že jsme utkání odehráli solidně, vypracovali si řadu šancí, ale prostě nám to tam nepadá. Hosté vytěžili v prvním poločase z minima maximum. Ve druhé půli jsme začali opět aktivně, snížili, ale pak přišlo vyloučení Karase a i když jsme i v oslabení byli lepším týmem, vyrovnat se nám nepodařilo. S přibývajícím časem a ubývajícími silami se do šancí začali dostávat i hosté a v posledních vteřinách se jim jeden brejk povedlo proměnit. Myslím, že tenhle výsledek je pro nás dost krutý."




Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , J. Karas [-] , J. Procházka [-] , T. Sejpka [-] , R. Zadák [-] (48. R. Topinka [-] ) , J. Černý [-] (81. K. Ivančík [-] ) , L. Helebrant [-] , A. Hlavsa [-] , M. Vodrážka [-] (62. L. Majba [-] )

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - D. Polánek [-] (81. J. Polánek [-] ) , T. Kapoun [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] (11. J. Kovář [-] ) , M. Houška [-] , J. Daniš [-] , P. Jankura [-]

ŽK: 25. J. Karas , 41. M. Vodrážka - 67. J. Daniš , 85. J. Polánek . ČK: 60. J. Karas .
Hráči zápasu: J. Procházka - J. Daniš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VALDHANS Ladislav (N), JAVŮREK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.