Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2015 17:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru vyhrála záchranářský duel ve Štěpánově


Branky


0

Dohrávku odloženého 16. kola, díky špatnému počasí zvládl nejlépe Žďár B, který získal důležité body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi důležité utkání začali lépe domácí, kteří si vypracovali několik slibných příležitostí. Od desáté minuty jsme převzali otěže a v 31. minutě vystřelil po hezké kombinaci Novotný, a po teči domácích borců padla první branka – 0:1. O tři minuty později faulovali domácí obránci při zpracování ve vápně  Filippiho a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Jurnečka a s přehledem penaltu proměnil – 0:2. Do konce první půle bylo k vidění několik příležitostí na obou stranách, ale gól už nepadl.

Po přestávce byli opět lepší domácí a v 50. minutě překvapil domácí Šikula střelou z 35 metrů Pinkavu, a bylo to 1:2. Tato branka domácí ještě více nabudila a v 58. minutě se po centru do vápna trefil přesně hlavou Svícenec – 2:2. A aby toho nebylo málo, tak o dvě minuty později si Novotný nastřelil v našem pokutovém území ruku, a tentokrát se pískala penalta na druhé straně. Naštěstí předvedl perfektní zákrok Pinkava a drama pokračovalo. Nedáš – dostaneš, platilo i tentokrát. V 61. minutě po našem rohu vyrazil míč Kubíček jen na hranici vápna, kde měl Filippi dostatek času na zpracování a trefil pravý horní roh domácí branky – 2:3. V 63. minutě se na stejném místě dostal k míči opět Filippi, a stejnou střelou rozhodl utkání – 2:4. Třešničkou na dortu byla 82. minuta, kdy pro změnu opět výborně hrající Filippi obstřelil domácího gólmana a stanovil konečné skóre na 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek, trenér Štěpánova: Žďár byl lepší, ale gól dali ze sporné situace, kdy byla nařízena penalta proti domácím. Za stavu 2:2 jsme nedali penaltu a to rozhodlo.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka, trenér Žďáru B: Soupeře jsme naprosto přehráli. Vedli jsme 2:0 po prvním poločase a do druhého poločasu jsme nastoupili jako mistři a domácí srovnali na 2:2. V závěru utkání jsme dominovali na hřišti a zazdili jsme několik gólových šancí.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - M. Novák [-] , V. Sedláček [-] , R. Hrubeš [-] , D. Fiala [-] (65. A. Janeček [-] ) - P. Karásek [-] , J. Šikula [-] (82. A. Křenek [-] ) , V. Kutnyk [-] , O. Hrubeš [-] (46. V. Císař [-] ) - A. Svícenec [-] , J. Veselský [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Pinkava [-] - M. Řeháček [-] (86. L. Bulíček [-] ) , T. Ločárek [-] (85. J. Gančev [-] ) , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] - J. Miklík [-] , D. Russ [-] , M. Novotný [-] (76. O. Toman [-] ) , J. Jun [-] , L. Jurnečka [-] - M. Filippi [-]

ŽK: 50. F. Růžička , 67. M. Řeháček .
Hráči zápasu: J. Šikula - D. Russ , L. Jurnečka .
Místo: Štěpánov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.