1:1
(0:1)
11. J. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina dokázala proti oslabenému V. Meziříčí skórovat až v samém závěru utkání


Branky


0

Velké Meziříčí zažívá momentálně roj červených karet. V deseti lidech sahala rezerva Meziříčí po vítězství, ale jejím katem byl Michal Skalník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo za chladného počasí v Novém Městě na Moravě. Od prvních minut hráli hosté velmi aktivně a bylo na nich vidět, že chtějí získat všechny tři body. První gól přišel v malém derby již v 11. minutě, kdy si J. Kafka zatáhl míč k velkému vápnu, kde obešel obránce Fagulu a následně poslal krásnou střelu na zadní tyč, kde už byl brankář Kubice krátký na J. Kafkovu střelu. Domácí poté překopali taktiku a snažili se dávat dlouhé míče dopředu na útočníky. Lídrovi soutěže V. Meziříčí to značně vadilo, protože preferuje kombinační hru po zemi. Hra se přelévala nahoru dolu, ale bez vstřelení gólu.

Na začátku druhého poločasu se dostal po rohu k hlavičce Laštovička, ale ten mířil mimo Krubovu bránu. V 53. minutě fauloval Jakeš u lajny Skryju a rozhodčí Niederle okamžitě bez váhání ukázal žlutou kartu a hned na to červenou kartu. Hosté byli tímto verdiktem zaskočeni a museli se více koncentrovat na defenzivu. V 59. minutě se k odraženému míči dostal Žák, ale jeho tvrdou střelu mířící k tyči zlikvidoval skvělým zákrokem Kruba. Domácí poté zvýšili na obrátkách a snažili se více otevřít hru. V 80. minutě ztratil Liška míč u rohového praporku, a následně založili domácí rychlý protiútok, když Blažíček poslal centr do vápna k střídajícímu Michalu Skalníkovi, který hlavou nedal Krubovi šanci. V 85. minutě hosté krásně přečíslili domácí, ale Součkovi chyběli jen centimetry ke vstřelení gólu. V závěru utkání získal míč v malém vápně Bouček, ale ten zvolil jen střelu, místo toho, aby přihrál míč pod sebe na vápno k úplně volnému Součkovi a Polanskému.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula (Vrchovina): My jsme vstoupili špatně do zápasu. Předvedli jsme špatný výkon. Jsme rádi, že jsme vůbec vyrovnali na 1:1. Díky naši kontumaci v Rantířově jsme proto museli naplno bodovat proti V. Meziříčí, ale to bohužel nevyšlo.

FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml. (Velké Meziříčí): Zápas musel být pro diváka atraktivní, protože hráči jezdili po celý zápas. V dnešním utkání jsme hráli dobře a hlavně jsme zápas odmakali do poslední minuty. Mrzí mě, že pan rozhodčí udělil našemu hráči červenou kartu, protože to nebyl žádný zákeřný faul a hlavně ho mohl upozornit a ne okamžitě poslat do sprch. To byl právě zlomový moment, protože to nakoplo domácí a v tu chvíli se dostal na hřiště z A týmu domácí Michal Skalník, hráč základní sestavy A týmu. Už to vypadalo, že si odvezeme všechny tři body, ale zbytečně jsme ztratili míč vpředu a soupeř nás za to potrestal. Jsem z výsledku zklamaný, protože jsme si zasloužili vyhrát, i když jsme v závěru přežili dlouhé nakopávané míče do vápna.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
D. Kubica [-] - D. Bača [-] (53. M. Vašíček [-] ) , M. Drdla [-] , V. Fagula [-] , Z. Starý [-] - J. Skryja [-] , P. Laštovička [-] , L. Polnický [-] , M. Žák [-] (74. P. Blažíček [-] ) - L. Buřval [-] (55. M. Skalník [-] ) , M. Šmída [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - M. Maloušek [-] , L. Halámek [-] , M. Souček [-] , J. Kafka [-] - J. Jakeš [-] , M. Bouček [-] , H. Ráček [-] , V. Bradáč [-] (65. J. Polanský [-] ) , J. Vítek [-] (77. M. Nevoral [-] ) - L. Liška [-]

ŽK: 31. M. Maloušek , 37. J. Jakeš , 53. J. Jakeš . ČK: 53. J. Jakeš .
Hráči zápasu: M. Skalník - J. Kafka .
Místo: Nové Město na M.. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.