Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina vyloupila Budišov


Branky


0

Rezerva Vrchoviny okradla špatně hrající Budišov a odvezla si všechny body. Kaňkou v zápase bylo zranění dvou hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku byla hra z obou stran neurovnaná a plná nepřesností. V 17. minutě se ale po nákopu do vápna prosadil mezi domácími obránci Kršek a otevřel skóre. Ve 22. minutě mělo záložní mužstvo Vrchoviny výhodu pokutového kopu, který ale Šmídovi zlikvidoval brankář Trnka. Mužstvo ze Žďárska bylo lepší, ale do výraznějších šancí se neodstávalo. Ve 37. minutě došlo ke střetu hlavami mezi Votoupalem a Fagulou, oba hráči museli být převezeni do nemocnice na pozorování. Těsně před pauzou zvýšil hlavou po centru do vápna Šmída.

Vrchovina měla více ze hry i po změně stran a výsledkem byl gól na 0:3 v podání Starého. Budišov dokázal jen korigovat, když o dvě minuty později zužitkoval Hortův centr Pažourek. Novoměstští si ale zasloužené vítězství vzít nenechali.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Karel Věžník (Budišov): Vrchovina byla lepší a zaslouženě vyhrála. Náš tým by měl problém i s týmem z okresního přeboru.

SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula (Vrchovina): Byli jsme lepší v prvním poločase a vstřelili jsme pěkný gól, vzápětí Šmída nepotvrdil penaltu, kterou brankář zlikvidoval. Velmi dobře jsme kombinovali. Soupeř byl odevzdaný a vpředu naprosto bezzubý. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - Z. Carda [-] (85. M. Dobrovolný [-] ) , R. Hrádek [-] , J. Kozuň [-] , M. Molnár [-] - M. Sedláček [-] , M. Votoupal [-] (37. T. Obůrka [-] ) , L. Hráček [-] , T. Nováček [-] , J. Pažourek ml. [-] - J. Hort [-]

SFK Nové Město na Moravě B
D. Kubica [-] - D. Bača [-] , P. Laštovička [-] , V. Fagula [-] , Z. Starý [-] - L. Polnický [-] , S. Kršek [-] (71. P. Blažíček [-] ) , M. Horáček [-] , J. Skryja [-] - M. Žák [-] , M. Šmída [-]

ŽK: 25. Z. Carda , 52. T. Nováček - 63. D. Bača , 75. M. Žák , 82. M. Horáček .
Hráči zápasu: L. Trnka - S. Kršek , L. Polnický .
Místo: Budišov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.