Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru v 10 lidech výhrala zaslouženě v Hrotovicích


0

Žďár B odcestoval do Hrotovic jen v 11 lidech a do toho musel na potvoru vystřídat ve 4. minutě Lukáš Filippi, který si poranil koleno. Domácí, ale silně podcenili Žďár B a prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli pouze v 11 hráčích a když ve 4´ musel pro zranění kolene odstoupit Lukáš Filippi, mysleli si domácí, že vítězství přijde samo. Hosté však v 10 zvládli utkání výborně a zaslouženě si odváží 3 body. V úvodu nejdříve zahrozil z voleje domácí Fiala, vzápětí Jurnečka poslal hosty do vedení. ve 23´ šel domácí Salák sám na bránu, avšak přestřelil. A tak hosté během 2 minut odskočili na 0:3. Domácí mohli do poločasu snížit, Fiala sám před brankou však dal vedle. Domácím svitla naděje v 76´, kdy Bláha snížil. Střelecky disponovaný Jurnečka však minutu poté snahu domácích definitivně přerušil. Domácí předvedli velmi slabý výkon a body si tentokrát nezasloužili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Radek Ondráček, předseda oddílu Hrotovic: Žďár přijel v 11 lidech do Hrotovic a ještě k tomu musel ve 4. minutě střídat pro zranění L. Filippi. Hosté hráli dobře a bojovně. My jsme soupeře podcenili. Hosté si určitě výhru zasloužili.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka, trenér Žďáru B: Tentokrát jsme hráli velmi dobře a hlavně v obraně. Hráli jsme na brejky a stav 0:3 pro nás jsme hlídali až do samého konce. Jsem moc spokojen s výkonem našeho mužstva.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Růžička [-] , M. Hrůza [-] , F. Pekárek [-] , P. Furiš [-] - L. Škoda [-] , M. Holoubek [-] (80. S. Hutař [-] ) , J. Novák [-] , Z. Bláha [-] - R. Fiala [-] (83. M. Harant [-] ) , M. Salák [-] (55. Z. Holoubek [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Hanus [-] - M. Řeháček [-] , J. Gančev [-] , F. Růžička [-] , P. Machatka [-] - T. Ločárek [-] , D. Russ [-] , J. Jun [-] , L. Jurnečka [-] - M. Filippi [-] , L. Filippi [-]

Hráči zápasu: Z. Bláha - D. Russ , L. Jurnečka .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.