1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov díky zkušenosti uspěl na hřišti Žďáru B


Branky


57. P. Němec - 16. J. Bartejs , 31. L. Vostál , 37. L. Kubík , 48. M. Vacek
0

Do Rantířova museli odcestoval i veteráni, kteří dříve přerušili činnost v A týmu. Naopak Žďár podal velice špatný výkon, který nestačil na body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání ve 4. minutě Horáček zahrával rohový kop, balón prošel celým pokutovým územím, ale bohužel Vostál hlavičkoval mimo bránu. V 16. minutě Vostál poslal perfektní přihrávku hlavou na Kozáka, ten si popotáhl míč a následně poslal míč před branku, kde Bartejs nezaváhal, 0:1. Ve 31. minutě Bartejs rozehrál rohový kop, kde nejvýše vyskočil Vostál a hlavou zvýšil na 0:2. V 35. minutě Šťastný utekl po levé straně bránícímu hráči, předložil přihrávku do pokutového území, kde Kozák těsně minul bránu. Ve 37. minutě Vacek přihrával Bartejsovi, ten ale nastřelil brankáře Hanuse a dobíhající Kubík zvýšil na 0:3.

Ve druhém poločase ve 48. minutě Kovačík s Vaňkátem u svého pokutového území vymíchali dorážející hráče, předložili přihrávku, která kopírovala levou lajnu a Bartejs sprintem přebral míč a vybídl ke skórování Vacka, ten prostřelil domácího Hanuse a bylo to 0:4. V 57. minutě nedůraz hostující obrany po průniku po levé straně, kde M. Filippi předložil míč do vápna, ale brankář Krupica vyboxoval míč před sebe a pohotový Němec korigoval na 1:4. V 63. minutě Vacek vybojoval míč a prudkou střelou minul těsně bránu. V 76. minutě Kubík centroval do pokutového území a Hula bez přípravy vyzkoušel domácího Hanuse. V 85. minutě M. Filippi z hranice velkého vápna vystřelil jedovku na brankáře Krupicu a ten robinsonádou vytěsnil míč na roh. Poté již žádná gólová šance nepřišla.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka, trenér Žďáru B: Dnes jsme hráli špatně a byl to velký rozdíl o proti zápasu v Hrotovicích. Rantířov potvrdil svoji zkušenost a zaslouženě i vyhrál.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra Rantířova: Jeli jsme do Žďáru pro bod, ale máme tři. Hráli jsme v nekompletní sestavě a do Žďáru museli i vycestovat hráči, kteří dříve ukončili karieru v A týmu. Domácí jsme přehráli a hlavně jsme dobře kombinovali. Musím hráče pochválit za zvládnutý zápas.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Hanus [-] - J. Miklík [-] , M. Řeháček [-] (79. J. Dvořák [-] ) , J. Gančev [-] , F. Růžička [-] (57. O. Toman [-] ) - P. Machatka [-] , L. Jurnečka [-] , J. Jun [-] , P. Němec [-] - D. Russ [-] , M. Filippi [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kalný [-] , L. Kovačík [-] , M. Vaňkát [-] , L. Horáček [-] - L. Kubík [-] , L. Vostál [-] (82. P. Pavlíček [-] ) , P. Šťastný [-] , J. Kozák [-] (72. K. Hula [-] ) - M. Vacek [-] , J. Bartejs [-]

ŽK: 71. P. Šťastný .
Hráči zápasu: L. Vostál , M. Vacek .
Místo: Žďár n. S.. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.