Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 10:15

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovice dvěma penaltami porazili Čáslavice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím, což vyústilo v 7. minutě ve faul před vápnem, přičemž hráč hostů Kružík uviděl červenou kartu. Budějovice poté měli trvalou převahu, ale ke změně skóre to nevedlo. Hosté se dostali ke střele až ve 41. minutě Netrdou. Ve 44. minutě fauloval Rygl ve vápně Mácu a byl také vyloučen. Nařízenou penaltu proměnil střelou pod břevno Šplíchal.

Ve druhém poločase se hosté i v devíti zvedli, nejprve se do vápna prodral Šimek, ale stoperská dvojice mu vystřelit nepovolila. Domácí měli tři šance, ale ani dvakrát Máca, ani Šplíchal gól dát nedokázali. Za aktivitu byly Čáslavice odměněny v 83. minutě, kdy se po závaru ve vápně domácích dostal míč k volnému Chládkovi a ten ho uklidil do sítě – 1:1. Další faul však stál hosty body. U brankové čáry v pokutovém území si zpracovával míč Šplíchal a hostující Martenek ho zbytečně fauloval. Druhou penaltu pak proměnil sám postižený.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek: "Vítězství je zasloužené, byli jsme lepším týmem a soupeře tlačili. Z toho vyplynuli dvě penalty a červené karty. Málem jsme byli zklamaní z bodu, ale štěstí se nakonec přiklonilo na naši stranu."

FK Čáslavice-Sádek
Petr Kylíšek: "V prvním poločase to z naší strany nebylo ono. V druhém jsem čekal, že nás soupeř začne přehrávat a on místo toho nakopával balony, ale i to nám dělalo problémy. Bod by byl zlatý. Když už jsme ho skoro měli, tak přišla vymyšlená penalta. Vyhrát jsme zde dnes prostě neměli."



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - V. Novotný [-] , K. Busta [-] , O. Busta [-] , L. Veselý [-] - D. Šibor [-] (73. A. Svoboda [-] ) , M. Pařízek [-] , T. Kopeček [-] , V. Dušek [-] - J. Šplíchal [-] , M. Máca [-] (90. R. Švanda [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - T. Rygl [-] , P. Čermák [-] , M. Zikmund [-] (8. J. Martenek [-] ) , V. Lampíř [-] (46. P. Kurtin [-] ) - M. Šimek [-] , D. Presl [-] , L. Barák [-] , P. Chládek [-] - A. Plichta [-] , M. Netrda [-]

ČK: 7. J. Kružík , 44. T. Rygl .
Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.