1:1
(1:1)
34. M. Máca
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka remizovala s Moravskými Budějovicemi


Branky


13. P. Mašek - 34. M. Máca
0

V dalším záchranářským boji přívítala Luka na svém hřišti dobře bránící a nebezpečné Moravské Budějovice. Luka tvořila hru, měla více šancí, ale podobně jako jiná mužstva nedokázala Moravské Budějovice porazit. Se záchranou to tak budou mít Luka těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a výsledkem byla akce Tomana, který přihrál do čisté golové šance Maškovi, který jí využil. Tři minuty nato se po rychlém brejku dostal za obranu hostů Číhal, ale únik zakončil hodně nevýraznou střelou, a to ještě vedle. Ve 34. minutě domácí chybovali na polovině hřiště, z čehož pramenila standardka. Tu Máca zahrál přímo před branku, kde jí ku překvapení všech nikdo netečoval a míč skončil za zády Čermáka.

V druhém poločase se nedá domácím vytknout snaha, ale chyběla fotbalová kvalita, a protože se ani hosté nedostali do žádné gólové šance, skončil duel zaslouženou remízou.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , F. Rozmahel [-] , M. Bratršovský [-] , P. Číhal [-] - M. Boháček [-] , O. Lapeš [-] (78. D. Horáček [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (58. P. Hintnaus [-] ) - F. Toman [-] (58. J. Hrdlička [-] ) , P. Mašek [-]

SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - V. Novotný [-] , D. Šibor [-] (64. A. Svoboda [-] ) , O. Busta [-] , M. Pařízek [-] (86. M. Procházka [-] ) - M. Máca [-] (88. P. Benda [-] ) , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] - L. Veselý [-] , J. Šplíchal [-]

Hráči zápasu: M. Bratršovský - J. Klouda .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.