V. Bastl 89.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu Okříšky - Velká Bíteš padaly góly až na konci zápasu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali hosté, když střílel těsně vedle Ivančík. Domácí se dostali do dvou příležitostí, ale Tůma dvakrát mířil mimo tyče. Jinak toho první poločas moc nenabídl.

Ve druhém poločase nejdříve zahrávaly Okříšky sérii rohů a po jednom hlavičkoval těsně nad Kotrba. Po trestném kopu Kotrby netrefil bítešskou branku ve vyložené šanci Voda. Hostitelé hrozili po rohových kopech, když hlavičkoval Voda do břevna a z následné dorážky opět rozezvučel horní tyč Řezáč. Bíteš za druhý poločas ohrozila Fialu pouze třikrát a po rohu v 80. minutě se radovala z vedení zásluhou Dvořáka. Domácí přes veškerou snahu stačili jen vyrovnat. V 89. minutě byl faulován v pokutovém území Tůma a z nařízené penalty se postaral o dělbu bodů Bastl.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , J. Jůza [-] (60. L. Rampír [-] ) - R. Tůma [-] , P. Dubský [-] , T. Dočkal [-] , P. Molák [-] (80. V. Bastl [-] ) - M. Řezáč [-] , M. Kotrba [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Horký [-] , T. Mrňa [-] , J. Pohl [-] , T. Pelán [-] - M. Ivančík [-] , J. Pokorný [-] , T. Nekuda [-] (85. L. Kerber [-] ) , R. Valsa [-] - T. Dvořák [-] , M. Škorpík [-] (85. O. Mucha [-] )

Hráči zápasu: T. Dočkal - T. Dvořák .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.