R. Tůma 35.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko opět nevyhrálo a případný postup do divize se mu vzdaluje


Branky


35. R. Tůma - 82. L. Morkus
0

Jemnicku to na jaře příliš nejde. Nejen že ztratilo průběžné vedení v krajském přeboru, ale dokonce ještě nevyhrálo ani jeden zápas. V Okříškách se hraje těžce a to se potvrdilo i tentokrát, Jemnicko tak ztratilo další body a vypadá to, že první místo už do konce sezony honit nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku prvního poločasu byli lepší hosté, když již v 4. minutě po chybě domácí obrany nebezpečně hlavičkoval hostující Kříž. Domácí odpověděli Dubským, který vystřelil z levé strany, ale hostující brankář Kopeček si s jeho pokusem poradil. Hosté byli i nadále výrazně lepšé, po gólech volaly zejména hlavička Kříže a průnik Tobolky. Jenže do vedení se dostali domácí. Řezáče vyslal kolmou nahrávkou do úniku Tůmu, ten obešel vyhnutého hostujícího brankáře Kopečka a dával do prázdné branky vedoucí branku domácích.

Ve druhém poločase se hosté pokračovali v aktivitě, snažili se vyrovnat, a domácí dobře bránili. K tomu se snažili o brejky. Po jednom z nich hlavičkoval Tůma v 71. minutě těsně nad. V 73. minutě pak Řezáč střílel z velkého vápna vysoko nad. Jemnicko se nakonec doistalo alespoň k vyrovnání. V 82. minutě byla po faulu nařízena penalta a z té vyrovnal na konečných 1:1 hostující Morkus.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , Z. Ryšavý [-] , J. Tekal [-] , R. Tůma [-] - D. Svoboda [-] (80. V. Bastl [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Dočekal [-] , J. Jůza [-] (57. P. Molák [-] ) - P. Dubský [-] , M. Kotrba [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Krejča [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] - Z. Koutný [-] , P. Tesař [-] (79. M. Borkovec [-] ) , Š. Tobolka [-] , S. Křivánek [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-]

ŽK: M. Kotrba .
Hráči zápasu: J. Brabenec , R. Tůma - F. Kříž .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.