1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Největší překvapení kola - Čáslavice vyhrály v Humpolci


Branky


0

Když před víkendem coby expert kola tipoval sportovní manažer Čáslavic Jan Jabůrek výhru svého týmu v Humpolci, říkal si každý, že jako zástupce svého klubu nemůže jinak, ale že to je stejně jasná jednička. Jenže...Humpolec mohl jít do vedení v krajském přeboru, ale nešel. S posledním celkem tabulky prohrál 1:3. Čáslavice tak vykřesali naději na záchranu, na poslední nesestupovou příčku nyní ztrácejí 6 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec sice začal lépe, ale dostával se jen do náznaků šancí. V 10. minutě nacentroval hostující Plichta do vápna Humpolce a balon tečovaný Nermutem skončil v brance domácích. Humpolec vyrovnal ve 30. minutě, když míč po ose Honzárek-Jeřábek-Dalík zakončoval posledně jmenovaný přesně. Kdoby čekal tlak Humpolce, ten se mýlil. Čáslavice dál hráli otevřenou partii a vedení na jejich stranu strhl hlavou Barák 

Ve druhém poločase se tlak domácích nekonal. Čáslavice si zalouženě dokráčeli pro tři body, gólovou tečku za utkáním udělal po chybě Procházky opět barák.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, sportovní manažer Čáslavic: Hráli jsme možná hůře než v minulých zápasech. Jenže v předchozích zápasech nám tam nespadlo skoro nic, nyní naopak všechno. Vyhovalo nám dobře připravené hřiště, máme techničtejší mužstvo, doma máme hřiště podstatně horší a dělá nám to problémy. Jinak to v prvním poločase byl vyrovnaný zápas, po druhém a zejména třetím gólu to už asi Humpolec vzdal a výsledek jsme si pohlídali bez větších potíží.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , R. Nermut [-] , P. Honzárek [-] - J. Pikl [-] , T. Jeřábek [-] , T. Pícha [-] , T. Kopic [-] (46. M. Podoba [-] ) - R. Dalík [-] (86. J. Málek [-] ) , M. Kratochvíl [-] (58. J. Kalivoda [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Kurtin [-] , M. Zikmund [-] , P. Čermák [-] , T. Tržil [-] - M. Netrda [-] , A. Plichta [-] , P. Chládek [-] , L. Barák [-] (83. T. Rygl [-] ) - D. Dvořák [-] , D. Presl [-] (90. V. Lampíř [-] )

Hráči zápasu: L. Barák , P. Čermák .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.