0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka vyhrály zachránářskou bitvu v Třešti


Branky


0

V posledních patrech tabulky se dá už každý zápas označit za záchranářský. Jeden takový se hrál v Třešti. Domácí nabuzeni vítězstvím v podobném zápase v Čáslavicích chtěli vyhrát. Hostům však v podstatě nezbývalo nic jiného. Zápas nakonec vyhráli hosté, když dal oba góly Mašek. Dá se říci, že Luka do obou poločasů vstoupila nekoncetrovaně, neboť dostala obgóly na začátku obou poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe, ale Chalupský v šanci přestřelil. Platilo nedáš-dostaneš, hosté se po křídelní akci a stříleném centru dostali do vedení Maškem, který zakončoval ve skluzu. Třešť přidala, zatlačila Luka na jejich polovinu, a i když si nějaké šance vytvořila, tak je nedokázala proměnit. Hosté se snažili hrát na brejky, ale při zisku balónu jim vázla kombinace, takže se do šacní nedostávali.

Ihned po rozehrání zahrávala Třešť rohový kop, který propadl až k Maškovi a ten zvýšil na 2:0. Jak se později ukázalo, tato branka byla zlomová. Luka se potom zatáhla a Třešť nedokázala najít na obranu v čele s brankářem Čermákem recept. 



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - M. Tausch [-] , O. Procházka [-] , J. Kříž [-] , M. Kodys [-] - M. Krejčí [-] , J. Gutwald [-] , J. Trnka [-] , O. Sedláček [-] - J. Chalupský [-] , M. Mareš [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , F. Rozmahel [-] , M. Bratršovský [-] , P. Číhal [-] - L. Boháček [-] , P. Navrátil [-] , J. Hrdlička [-] , P. Hintnaus [-] - P. Mašek [-] , F. Toman [-]

Hráči zápasu: O. Sedláček - P. Mašek , J. Hrdlička .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.