P. Kunc 49.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko zvítězilo v Přibyslavi a dotáhlo se bodově na čelo soutěže


Branky


49. P. Kunc - 29. L. Morkus , 42. F. Kříž , 71. T. Krejča
0

Přibyslav zakončila sérii pěti domácích utkání s adeptem na postup Jemnickem. Domácí se chtěli revanšovat svým příznivcům za minulou prohru 0:4 s Okříškami. Dnes však na ně čekal těžký soupeř. Jemnicko vyhráli minulý víkend i v týdnu v dohrávce a vrátilo se do hry o postup do divize. Potvrdilo zlepšenou formu a odváží si 3 body .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod se domácím nepovedl - už v osmé minutě se kopal proti nim pokutový kop, ale gólman Sybera parádně vychytal Krejču. Přesto to bylo Jemnicko, které otevřelo střelecký účet - ve 29. minutě se prosadil  Morkus. Ve 42. minutě bylo pro domácí ještě hůř -  po individuální akci zakončil František Kříž. Na konci byl ještě nevybíravě faulován domácí Krčál, který později musel střídat.

Začátek druhého poločasu naopak domácím vyšel, krátce  po přestávce snížil Kunc. To běžela 49. minuta. Pak se přibyslavští tlačili před bránu Kopečka ale žádnou větší šanci si nepřipravili. Jejich otevřenější obrany využilo v 71. minutě Jemnicko, po trestném kopu se trefil Krejča a upravil na konečných 3:1 ve prospěch hostů z Jemnicka.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér SK Přibyslav: Hráli jsme bez několika opor a soupeř nás přehrával, pak jsme navíc ztratili další oporu Krčála, který byl tvrdě faulován, což si myslím zasloužilo více než žlutou. I přes snížení byl soupeř aktivní a zaslouženě vyhrál.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér Jemnicka: Věděli jsme, že se soupeř nenachází v herní pohodě a od začátku jsme na ně vlítli. Většinu zápasu jsme udávali tempo a naším jediným problémem byl výborný brankář Přibyslavi Sybera. Jsem spokojen jak s předvedenou hrou, tak i s výsledkem.



Sestavy


SK Přibyslav
A. Sybera [-] - L. Smejkal [-] (42. T. Jelínek [-] ) , M. Strašil [-] , P. Kunc [-] , J. Flekal [-] - P. Škacha [-] , M. Krčál [-] (44. J. Imramovský [-] ) , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] , M. Ondra [-] - T. Musil [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] - S. Křivánek [-] (86. M. Čurda [-] ) , P. Tesař [-] , Š. Tobolka [-] , T. Krejča [-] - F. Kříž [-] (90. J. Liška [-] ) , L. Morkus [-] (77. J. Kříž [-] )

ŽK: 7. P. Kunc , 12. L. Smejkal - 44. T. Bastl , 61. T. Krejča .
Hráči zápasu: A. Sybera - T. Krejča .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.