Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 10:15

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš přestřílela v záchranářské bitvě Čáslavice


Branky


0

Další z řady důležitých bitev o udržení byl dnes k vidění v Bíteši. Domácí Spartak po výměně trenérů uspěl v týdnu v dohrávce a vylepšit si postavení v tabulce chtěl i proti aktuálně posledním Čáslavicím. Soubor Jana Jabůrka však nechtěl dát kůži zadarmo. Nakonec však po vyrovnaném prvním poločase uspěli domácí, kteří otočili výsledek a berou důležité body!  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hosté hráli ze začátku po větru, který dnes hrál velkou roli. Čáslavice hrozili zejména z rohů a vypracovali si pár gólovek. Byli i častěji v držení míče, ale ukázalo se, že ze statistik se vycházet nedá a udeřilo na druhé straně. Pokorný utekl ve 12. minutě obraně, brankář Pitour jej poslal k zemi  a Škorpík zkušeně penaltu proměnil 0:1 . Hosté vyrovnaly ve 26. minutě -  po rohu agilního Netrdy zastavila střelu Plichty až síť . Antonín Plichta tedy zařídil poločasovou plichtu.

Vítr ve druhé půli pomáhal tentokrát Bíteši, ale scénář byl podobný jako v první části - skorovali opět ti, proti kterým foukalo. Po pravé straně zaútočili hosté, Ivančík fauloval a Čermák z penalty pohnul skóre ve prospěch Čáslavic 1:2, to běžela 50. minuta. Za chvíli však bylo srovnáno - po rohu Kubce si vítr pohrál s míčem a ten překvapivě zapadl do brány. Domácí definitivně otočili v 65. minutě, střelcem byl Tomáš Dvořák. V 67. minutě přišel na hřiště domácí David Rozum a po dvou minutách pobytu na trávníku zpečetil výhru domácích 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubeš, trenér Velké Bíteše: Hráči byli velmi nervózní, souboj s posledním celkem je o hlavě. Chvíli nám to trvalo, ale po poločase, kdy jsme si to v kabině vyříkali, jsme se zlepšili a dotáhli zápas do vítězného konce.

FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, trenér Čáslavic: První půli jsme byli opticky trochu lepší, pomáhal vítr v zádech. V té druhé jsme po chybách brankáře přišli o vedení a pak i o bod. Budu se asi opakovat, ale na jaře nás brankáři nepodrželi



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Pelán [-] , J. Pohl [-] , L. Kerber [-] , M. Ivančík [-] (75. O. Mucha [-] ) - M. Škorpík [-] , R. Valsa [-] (67. D. Rozum [-] ) , T. Nekuda [-] (80. T. Láznička [-] ) , J. Kubec [-] - J. Pokorný [-] , T. Dvořák [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Pitour [-] - P. Kurtin [-] , M. Zikmund [-] , P. Čermák [-] , V. Lampíř [-] - M. Netrda [-] , P. Chládek [-] , D. Presl [-] , A. Plichta [-] - D. Dvořák [-] , L. Barák [-] (72. T. Tržil [-] )

Hráči zápasu: J. Kubec , T. Pelán - M. Netrda .
Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.