0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec vyhrál v Lukách a je dál v čele


Branky


0

Souboj předposledního s prvním týmem tabulky byl vidět v Lukách nad Jihlavou. Domácí, kteří bojují o záchranu nezvládli důležitá utkání s podobně postavenými týmy a teď mají naopak soupeře z čela tabulky. Po prohře na hřišti druhého Ždírce přivítali lídra z Humpolce. Ten je v posledních kolech stoprocentní a navíc nedostává branky - brankář Kříž naposledy inkasoval v 21. kole. To se potvrdilo i v Lukách a Humpolec si odváží 3 body za výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byla patrná územní převaha o čelo hrajících hostů. Domácí brankář Čermák se musel během úvodních deseti minut minimálně dvakrát vyznamenat. Pak se hra vyrovnala a ke slovu se přihlásili také domácí. Do jejich největší šance se po půlhodině hry tlačil Filip Flesar, ale místo zakončení volil přihrávku a jelikož ani hosté se do větší brankové příležitosti již nedostali, šly oba týmy do kabin bez branek.

Do druhé části vstoupili Luka pozorněji a více se tlačili do zakončení než jejich soupeř. Jejich snaha však nevedla k úspěchu, v největší příležitosti byl odzbrojen dnes velice agilní Flesar. Nakonec se však prosadili hostující hráči. V 85. minutě rozehráli standardní situaci, k zakončení se dostal Tomáš Jeřábek a rozhodl o tom, že sympaticky hrající domácí odejdou z tohoto utkání s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luka nad Jihlavou: Vzhledem k průběhu utkání jsme samozřejmě zklamaní. Bohužel to není první gól, který jsme z přímáku dostali. Jinak musím kluky pochválit, rveme se o body jen s pár lidmi.

AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér Humpolce: Sehráli jsme slušný první poločas, po které jsme měli vést abychom se uklidnili. O to více nervozní jsme byli po přestávce, navíc domácí se zlepšili a my se nemohli dostat k naší hře. Ještě že jsme na konci zvládli standardku a zvládli to za 3 body.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , F. Rozmahel [-] - D. Horáček [-] , I. Kucarov [-] , P. Navrátil [-] , P. Hintnaus [-] - F. Flesar [-] , J. Hrdlička [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , R. Nermut [-] , T. Kopic [-] - J. Kalivoda [-] , T. Jeřábek [-] , P. Honzárek [-] (41. J. Málek [-] ) , J. Pikl [-] - M. Podoba [-] (60. M. Kratochvíl [-] ) , R. Dalík [-]

Hráči zápasu: P. Čermák - J. Pikl .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.