2:2
(2:2)
5. P. Kurtin (vl.)
16. M. Řezáč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky vezou z Čáslavic bod


Branky


9. A. Plichta , 19. D. Dvořák - 5. P. Kurtin (vl.) , 16. M. Řezáč
0

Čáslavice se krčí na samém dně tabulky, prohráli důležitá utkání v Bíteši a s Polnou a zvoní jim hrana. Okříšky se zlepšily, vyhrály v Přibyslavi, ale pak vyšly doma naprázdno s Polnou a nemají také zrovna bodů na rozdávání - konkrétně před tímto duelem 27. Důležité body se po tomto vzájemném utkání nakonec dělí po výsledku typickém pro 24. kolo - 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý zápas začal svižně a kdo se zdržel třeba jen o čtvrt hodiny, tak o většinu podstatného přišel. Domácí od začátku tlačili, ale od 5. minuty prohrávali když si centr do vápna nešťastně srazil obránce do vlastní branky - 0:1. Čáslavice se však nezalekly a téměř ihned odpověděly. Plichta obešel tři bránící hráče Okříšek a srovnal. Jenomže vzápětí vyrobila domácí defenziva minelu, nabídla míč Řezáčovi a ten se z vápna nemýlil. Ale to ještě nebylo z první dvacetiminutovky vše. Domácí se nadále tlačili dopředu o v 19. minutě po přihrávce Tržila srovnal Dalibor Dvořák. Čáslavice měli nadále více ze hry ale gólový účet první půle byl již vyčerpán a žádná větší šance nepřišla. 

Od začátku druhého dějství bylo zřejmé, že domácím bod nestačí a potřebují vyhrát. Hnali se dopředu, vypracovali si i řadu standardních situací, ale jejich produktivita odpovídá postavení v tabulce a otočit zápas nedokázali. Z jediné větší šance hostí trefil Presl břevno a tak se soupeři rozešli smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, trenér Čáslavic: Myslím, že jsme byli lepší. Laciné branky, které jsme dostali jsme stálou převahou dohnali. Od 20. minuty to byla bída a my jsme už s výsledkem nic neudělali..

SK Huhtamaki Okříšky
Milan Tekal, asistent trenéra Okříšek: Opět musím zopakovat jak těžko dáváme góly a naopak poměrně lacině je dostáváme. Hrajeme skoro každý zápas s jinak poskládanou obranou a to se na tom podepisuje. Věřím, že pokud bychom měli jen trochu stabilní zadní řadu, tak bychom nejen dnes tolik neinkasovali.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Pitour [-] - P. Kurtin [-] , P. Čermák [-] , M. Zikmund [-] , V. Lampíř [-] - D. Presl [-] (81. T. Rygl [-] ) , A. Plichta [-] , P. Chládek [-] , M. Netrda [-] - D. Dvořák [-] , T. Tržil [-] (74. P. Kopuletý [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] (37. P. Molák [-] ) , J. Brabenec [-] , T. Dočkal [-] , J. Jůza [-] - P. Dubský [-] , M. Řezáč [-] , M. Dočekal [-] , R. Tůma [-] - D. Svoboda [-] (75. V. Bastl [-] ) , M. Kotrba [-]

Hráči zápasu: A. Plichta - L. Fiala .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.