0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř vyhrála v Okříškách


Branky


0

Okříšky mají v poslední době výsledky jak na houpačce ale jedno je patrné, spíš přivezou body z venku. Doma mají jeden bod ze třech zápasů. Jejich hodně variabilní defenzívu čekal dnes ostrý test - po divizi pokukující Chotěboř si nutně potřebovala spravit chuť z výsledkové kocoviny posledních kol - z devíti možných bodu urvala jen jeden a to je pro eventuelní postup zatraceně málo!Dnes však Chotěboř zabrala a odváží si z Okříšek 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání za vytrvalého deště nastoupili domácí hráči v myšlenkou konečně protrhnou sérii domácích utkání bez vítězství. Ve 4.minutě se po přihrávce Dubského dostal ke střele Kotrba, ale brankář hostí vyběhl a jeho střelu vyrazil. Poté začali být aktivnější hosté. Hanouskova střela z velkého vápna šla těsně nad. V 23.minutě po úniku Hanouska a jeho přihrávce do vápna fauloval domácí Tekal hostujícího hráče a z následného pokutového kopu Somerauer vstřelil vedoucí branku. Pro domácí mohlo být ještě hůře, když ve 29.minutě Hanousek obešel domácího brankáře a trefil tyč prázdné branky. Pro domácí přišla pohroma v 39.minutě, když podruhé žluté kartě byl vyloučen Tekal. 

Ve druhém poločase hosté v 58. minutě zvýšili Kaplanem na 0:2. Domácí se snažili s korigovat výsledek, ale v 65.minutě Somerauer Martin po rohu vstřelil třetí branku hostí. Největší šanci domácího Tůmy v 75.minutě reflexivně vyrazil hostující brankář.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Milan Tekal, asistent trenéra Okříšek: V zakončení jsme sterilní, spíš zabijeme brankáře než dáme gól. Bez vstřelené branky to opravdu nejde. Zápas myslím ovlivnilo i přísné vyloučení našeho hráče na konci 1. poločasu.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: V kontextu kola důležitá výhra. Klíčová byla penalta, následný vedoucí gól a pak vyloučení hostů před poločasem. Tím jsme to měli trochu usnadněné, i když domácí hráli srdnatě a nedali kůži zadarmo!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , J. Jůza [-] (46. P. Molák [-] ) , T. Dočkal [-] , J. Tekal [-] - D. Svoboda [-] (58. V. Bastl [-] ) , R. Tůma [-] , M. Dočekal [-] , P. Dubský [-] - M. Kotrba [-] , M. Řezáč [-] (79. R. Ryšavý [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] , T. Hromádka [-] , J. Kaplan [-] - P. Hanousek [-] , J. Ondráček [-] (85. R. Fiala [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] - L. Filipský [-] (80. F. Janda [-] ) , M. Koutný [-]

ŽK: 23. J. Tekal , 40. R. Tůma , 47. P. Dubský , 85. V. Bastl - 40. J. Kaplan , 62. P. Hanousek . ČK: 39. J. Tekal .
Hráči zápasu: M. Kotrba - M. Somerauer , P. Hanousek .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.