0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

30.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec bez branek s Polnou


Branky


0

Tatran minule po několika výhrách zaváhal doma s Moravskými Budějovicemi a tak se mu Humpolec vzdálil na 4 body. Zaváhání přišlo pro Ždírec v nejméně vhodnou chvíli - 4 kola před koncem může jít o rozhodující trhák lídra tabulky. Polná pravidelně sbírá body a tým lodivoda Jiřího Babínka se hřeje na 5. místě, jen 2 body za podzimní jedničkou Jemnickem. V důležitém zápase nakonec diváci branku neviděli a Ždírec tak ztratil další 2 body v boji o 1. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran začal aktivně a vynutil si úvodní tlak. Z něj také rezultovaly patrně největší příležitosti v utkání. Ale ani P. Novotný a ani J. Smejkal, který byl sám před gólmanem Koubkem neuspěli a hosté tak úvodní čtvrthodinu patřící zcela domácím přežili. Pak se však Ždírec přizpůsobil  zdlouhavé a kombinační hře Polné a diváci se ničeho zajímavého do konce poločasu nedočkali.

Ve druhé půli sledovala nepočetná návštěva nekvalitní a rozháranou hru, do níž zapadli především domácí, kteří se k ničemu nedostali a mohli naopak inkasovat .V 63. minutě pálili domácí zpoza šestnáctky, Petr Koubek míč vyrazil a dorážející hráč byl v ofsajdu. V závěrečných dvaceti minutách domácí stále více otvírali zadní vrátka a zatímco si defenzíva Polné s útoky Tatranu věděla rady, domácí obrana nestačila zachytávat brejky hostů. Polná měla minimálně čtyři nebezpečné kontry, jmenovitě dvakrát Špendlíček, Kolman a Macko. Ty však nedokázali hosté využít a jelikož se závěrečný tlak domácích nekonal, skončilo celkově ne příliš pohledné utkání bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: Úvod byl od nás celkem dobrý, ale po 15 minutách jsme přestali hrát a u toho jsme vydrželi po zbytek poločasu. Ten druhý byl od nás tragický a podobně hrající soupeř mohl ještě vyhrát. Celkově jsem z toho zápasu dost zklamanej!

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Chválím celý tým, slepili jsme sestavu jak se dalo a kluci to odmakali na 100 %. Škoda, že se neujala jedna z několika šancí, které jsme ke konci zápasu měli..



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] (85. M. Slavík [-] ) , M. Kysilko [-] , P. Čalkovský [-] - J. Smejkal [-] (82. L. Malínský [-] ) , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] , L. Mrázek [-] - P. Novotný [-] , R. Michalec [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , P. Takács [-] , T. Reiterman [-] , R. Černý [-] (84. M. Sobotka [-] ) - L. Rychetský [-] , D. Macko [-] , M. Špendlíček [-] , M. Brnický [-] - M. Kolman [-] (90. V. Musil [-] ) , P. Barák [-]

ŽK: 54. P. Čalkovský , 75. R. Kolouch - 58. D. Macko , 59. P. Takács , 65. T. Reiterman , 82. R. Černý .
Hráči zápasu: S. Pometlo - P. Koubek .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.