2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

30.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešť se rozešla s Okříškama smírně


Branky


0

Domácí před tímto zápasem asi nejlépe věděli, že pokud dnes nevyhrají bude jejich postavení v tabulce kritické. Po nečekané výhře v Jemnicku to s nimi vypadalo lépe, ale drtivá porážka 0:4 v minulém kole v Jaroměřicích zase zchladila třešťskou morálku. hosté si také nemohou vyskakovat - pozitivní z posledních kol je snad jen to, že neprohráli v Čáslavicích. Jinak to ideální není a 12. místo s 28. body před tímto zápasem nenechalo nikoho v Okříškách usnout na vavřínech. V samotném zápase se vítězem nestal nikdo a soupeři se rozešli smírně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce neměli hosté ani domácí příliš šancí. A když tak byla proti konstrukce branky: hosté zahrozili dvakrát, ale domácí pokaždé zachránilo břevno. Jednou se osmělila i Třešť, po chybě obrany střílel Herkner, ale pálil do tyče. Poslední zahrozily Okříšky - po nákopu se po balonu natahoval Kotrba, ale ve skluzu minul. Poločas tedy 0:0.

Na začátku druhé půle udeřili hosté – po rohu se míč odrazil na vápno ke Svobodovi, který s pomocí teče poslal hosty do vedení. Domácí převzali iniciativu a to vedlo k vyrovnání. V 64. minutě převzal Herkner pas za obranu a prostřelil Fialu. Ale za chvíli už opět vedli hosté - po rohu se opět prosadil Svoboda. Domácí však potřebovali body a začali hrát vzadu na riziko. Vyrovnání se dočkali v 82. minutě, prosadil se hlavičkující Kříž. Přes velkou snahu se ale Třešť třetího gólu nedočkala a zápas skončil smírně 2:2.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
J. Kousal [-] - O. Procházka [-] , J. Novotný [-] , J. Kříž [-] , M. Kodys [-] - M. Mareš [-] , O. Sedláček [-] (46. M. Lacina [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Gutwald [-] - J. Herkner [-] , Š. Rod [-] (71. J. Chalupský [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , P. Molák [-] , T. Dočkal [-] , M. Dočekal [-] - R. Tůma [-] , V. Bastl [-] (73. O. Široký [-] ) , M. Kotrba [-] , P. Dubský [-] - M. Řezáč [-] , D. Svoboda [-]

Hráči zápasu: M. Krejčí , J. Herkner - M. Kotrba .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.