1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá podlehla Polné


Branky


83. M. Křikava - 15. D. Macko , 44. M. Kolman , 92. D. Macko
0

Světlá dnes přivítala na svém hřišti Sapeli Polnou, které se v posledních kolech daří a tým Jiřího Babínka byl před dnešním utkáním na pohodové 6. příčce. To skláři mají pozici daleko složitější a i přes heroický výkon ve vloženém kole s Žirovnicí nemají 100% jistotu záchrany. V zápase samotném byli lepší hosté a odvážejí si všechny body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Domácí vstoupili do utkání špatně a za jejich vlažný přístup je v 15. minutě po chybě obrany potrestal David Macko - 0:1. Pak se hrálo většinou mezi vápny. Hosté si vše pozornou obranou pohlídali. Proto přišlo další větší vzrušení až před odchodem do šatny. A byli to opět Sapeláci, kteří udeřili. Po špatné rozehrávce domácích se k míči dostal M. Kolman a gólem do šatny upravil poločasové skóre na 0:2. 

 Druhé dějství přece jenom začali aktivněji domácí. Do dobré příležitosti se nejprve dostal v 51. minutě D. Valenta, ten trefil břevno. Pak šel sám na Koubka v 55. minutě Rezek, ale také ztroskotal. Nápor domácích vyvrcholil rukou a následnou červenou kartou hostujícího Baráka těsně před 60. minutou zápasu. Následoval pokutový kop a k němu se postavil Jiří Valenta. Ten ale jedinečnou příležitost na snížení zahodil. Zaskvěl se brankář Koubek. Další velká šance J. Valenty přišla po závaru v 73. minutě, ale světelský středopolař opět nedal. Zaslouženého snížení a kotaktní branky se domácí dočkali až v 83. minutě, kdy hlavou skóroval m. Křikava. Závěrečný nápor se však nekonal, neboť v zápětí proběhl světelskou obranou aginí Macko a svojí akci z půli hřiště zakončil rozhodujícím gólem na 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé: Tak jak jsem ve středu kluky chválil, tak se dnes na ně zlobím. Snahu projevili jen ti nejstarší - D. Valenta, Císař a pak taky Rezek a to je smutné! Na zbytku nebyl zápal pro hru vůbec vidět..

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: První půli jsme sehráli výborně a mohlo to být klidně větším rozdílem. Po změně stran byli aktivnější domácí a několikrát se musel vyznamenat náš brankář. Po snížení jsme závěrečný tlak domácích odmítli třetí brankou a zaslouženě si odvezli výhru.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - B. Císař [-] , J. Valenta [-] , L. Vodička [-] , J. Vaňásek [-] - J. Petřík [-] , J. Bláha [-] , D. Valenta [-] , L. Rezek [-] - M. Křikava [-] , J. Štros [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Szabó [-] , T. Reiterman [-] (84. V. Koukal [-] ) , P. Tržil [-] , P. Takács [-] - M. Brnický [-] , P. Barák [-] , M. Kolman [-] , J. Vacek [-] - P. Fišer [-] , D. Macko [-]

ČK: 58. P. Barák .
Hráči zápasu: D. Valenta - D. Macko , P. Koubek .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.