1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka porazila Velkou Bíteš


Branky


0

Zápas, ve kterém již de facto o nic nejde se dnes v podvečer odehrál v Lukách nad Jihlavou. Domácí mají jen minimální šanci na záchranu a hostili osmou Velkou Bíteš, která se nemůže v tabulce skoro nikam posunout. Na výkonu hostů to bylo znát a na hřišti Luk prohráli 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas. Hosté sice měli optickou převahu, ale domácí je větší bojovností k ničemu nepouštěli. Luka mohla v první půli vést, ale P. Mašek a po něm ani F. Flesar své šance neproměnili. Hosté za celý poločas prakticky neohrozili gólmana Čermáka.

Druhý poločas přinesl o něco vyšší kvalitu a 130 přihlížejících se dočkalo šancí a dokonce i branky. Aktivnější byli opět domácí. Nejprve Flesar trefil tyč a po něm se už Luka dočkaly. Deset minut po svém příchodu se trefil Šimon Číhal - 1:0. Hosté si jedinou větší příležitost schovali na závěr utkání. V 87. minutě Valsa šikovně rozehrál přímý kop, ale P. Čermák si míč našel a šanci zneškodnil. Pak šli ještě v 90. minutě čtyři hráči Luk na jediného beka Bíteše, ale skóre se již neměnilo - domácí vyhráli hubenou výhrou 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luka nad Jihlavou: Opět musím zmínit střeleckou nemohoucnost našeho týmu. Díky ní máme skóre jaké máme a jsme tam kde jsme...

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Zkusili jsme hrát ofenzivě a ukázalo se, že to není náš šálek kávy. Patrně jsem i nevhodně o poločase vystřídal a to se podepsalo.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , F. Rozmahel [-] , M. Boháček [-] , D. Horáček [-] - P. Navrátil [-] , I. Kucarov [-] (64. Š. Číhal [-] ) , J. Hrdlička [-] (83. F. Toman [-] ) , F. Flesar [-] - M. Hintnaus [-] , P. Mašek [-] (76. D. Svěrák [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Kubec [-] , L. Kopáček [-] , J. Pohl [-] , L. Střecha [-] - M. Ivančík [-] (46. O. Loup [-] ) , J. Horký [-] (78. T. Láznička [-] ) , R. Valsa [-] , M. Čech [-] (46. O. Mucha [-] ) - J. Pokorný [-] , T. Dvořák [-]

Hráči zápasu: F. Flesar , M. Boháček - J. Kubec .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.