3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec získal proti Okříškám 3 body


Branky


54. L. Cach , 57. J. Bureš , 66. L. Cach - 88. D. Svoboda
0

Herálec si počínal jako nováček celou soutěž nebojácně a hlavně doma byl velice silný. Zaslouženě mu před dnešním duelem patřilo umístění v první sedmičce. O to těžší úkol čekal hráče Okříšek, kteří potřebují k záchraně posbírat ještě pár bodů. Domácí nakonec roli favorita potvrdili a před velice slušnou kulisou zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní desetiminutovka byla spíše seznamovací, ale  v ní byli nebezpečnější překvapivě hosté. Herálec se osmělil až v 11. minutě - střela jeho útočníka však těsně minula branku hostí. 17, minuta přinesla sérii rohových kopů v podání hráčů Okříšek, ale domácí obrana vše vyřešila. Domácí kontrovali nebezpečnou střelou ve 25. minutě, to nepřesně mířil M. Najman. Od 34. minuty se potom zaskvěl výborný brankář domácích Žďánský, který musel hasit i samostatný únik hostujícího týmu. Do kabin se tedy šlo bez branek.

Do druhé půle vstoupili domácí jako vyměnění a ihned si vynutili převahu. Tu korunovali úvodní brankou v 54. minutě. Po straně pláchl L. Cach a ranou z úhlu pod břevno nedal Fialovi v brance hostí šanci - 1:0. Další změna skóre na sebe nedala dlouho čekat. V 57. minutě se odražený míč dostal k volnému J. Burešovi a ten přízemní ranou z 25 metrů zvýšil na rozdíl dvou branek. Herálec pak trochu přibrzdila přísná druhá žlutá karta a vyloučení Jana Zicha. Přesto se skóre měnilo v jeho prospěch. Po přihrávce Bureše se podruhé v zápase trefil Lukáš Cach a v 66. minutě to bylo již 3:0. Pak ještě P. Hamák napáli tyč. Poté se již hra vyrovnala a hosté se v přesilovce dočkali i snížení. Po kombinaci se v 88. minutě radoval z gólu Svoboda. Zápas tak skončil vítězstvím domácích v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: Sehráli jsme dva rozdílné poločasy. V tom prvním to byla od nás bída, tak jsme to do druhého trochu přeskupili a ukázalo se, že to byl dobrý tah. Dali jsme pak 3 pěkné góly a zápas dovedli do vítězného konce. Ten úvod však zdůrazňuji herně nebyl vůbec dobrý .

SK Huhtamaki Okříšky
Milan Tekal, asistent trenéra Okříšek: Budu se opakovat, ale je to pořád stejná písnička: na začátku jsme lepší ,ale brána je nám malá a zazdíme na co přijdeme. Soupeř se pak oklepe, svojí šancí naopak nepohrdne a my prohráváme. Pak je po nás a do konce zápasu taháme za kratší konec



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - V. Uchytil [-] , J. Ptaszek [-] , J. Zich [-] , M. Ptaszek [-] - L. Cach [-] , J. Bureš [-] , O. Černý [-] , T. Hamák [-] - P. Šustáček [-] (87. J. Slováček [-] ) , M. Najman [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Tekal [-] , J. Brabenec [-] , T. Dočkal [-] (77. O. Široký [-] ) , K. Dvořák [-] - P. Dubský [-] , R. Tůma [-] , D. Svoboda [-] , M. Dočekal [-] (85. Z. Ryšavý [-] ) - M. Řezáč [-] (72. J. Jůza [-] ) , M. Kotrba [-]

ČK: 60. J. Zich .
Hráči zápasu: L. Cach , M. Žďánský - D. Svoboda .
Počet diváků: 240.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.