2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

27.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama se šťastným koncem pro Luka


Branky


0

Veledůležitý souboj pro obě mužstva! Domácí věděli, že je v tomto kole čeká zápas pravdy. Pokud by doma nevyhráli s předposledníma Lukama, tak se mohou dostat do svízelné situace. Ale i hosté mají ještě o co hrát - pokud by dokázali v Okříškách a následně doma s Přibyslaví vyhrát, mají šanci se udržet. Po bezbrankovém poločase se gólová stavidla otevřela v druhé půli a pětigólovou přestřelku zvládli lépe hosté - odvážejí si důležitou výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náročné utkání hrané za tropických teplot začali lépe domácí, když v rozmezí od 11. -14 minuty se dostali do šancí R.Tůma, M. Kotrba a D. Svoboda. Ovšem mohlo udeřit paradoxně na druhé straně – v  15. minutě utekl domácí obraně hostující Flesar, ale jeho střela skončila na břevně Fialovi branky. Největší šanci Okříšek měl v 38. minutě Vít Bastl, avšak včasným vyběhnutím ji zlikvidoval brankář P. Čermák. Zbytek prvního poločasu se odehrával mezi pokutovými územími a úvodní gól nepřinesl. 

Ve druhém poločase se dlouho na gól čekat nemuselo. Ve 48. minutě se hosté dostali do přečíslení a Mašek vstřelil vedoucí branku utkání. Domácí vyrovnali v 57. minutě když po centru Tůmy hlavičkoval úspěšně Petr Dubský. Poté měli domácí další šance, ale v 66.minutě přišel trest na druhé straně. Domácí nepohlídali na hranici velkého vápna F. Tomana a ten s pomocí tyče vrátil hostům vedení. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale 84.minutě Hrdlička obešel na levé straně vše co mu stálo v cestě a odcentroval do pokutového území a střídající Dominik Stejskal zvýšil po minutě na hřišti na 3:1 pro hosty. V 89. Minutě sice snížil z pokutového kopu J. Brabenec na 2:3, ale vyrovnat domácí již nestihli a prohráli, čímž si postavení v tabulce notně zkomplikovali!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , J. Tekal [-] , D. Svoboda [-] (62. J. Jůza [-] ) - P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , R. Tůma [-] , V. Bastl [-] (87. Z. Ryšavý [-] ) - M. Kotrba [-] , M. Řezáč [-] (54. P. Molák [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , F. Rozmahel [-] (83. D. Stejskal [-] ) , M. Boháček [-] , D. Horáček [-] - F. Flesar [-] (27. F. Toman [-] ) , J. Hrdlička [-] , I. Kucarov [-] (82. D. Svěrák [-] ) , L. Vařejka [-] - M. Hintnaus [-] , P. Mašek [-]

ŽK: 64. P. Dubský - 17. F. Rozmahel , 89. D. Svěrák , 89. P. Čermák . ČK: 90. P. Molák - 90. M. Boháček .
Hráči zápasu: M. Kotrba - P. Mašek , J. Hrdlička .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.