1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešťi se rozlučka se soutěží nevydařila


Branky


0

Třešť minule vyrobila super překvapení výhrou v Humpolci a pořádně tak zamíchala postupovými šancemi týmů z čela tabulky. Dnes se chtěla s KP podobně rozloučit i v domácím prostředí, kde přivítala Polnou. Sapeláci však hráli na dálku o pátou příčku s Herálcem a neměli pro loučení Třeště pochopení. Vyhráli 3:1 a obsadili tak konečné 5. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní seznamovací patnáctiminutovku ukončili gólem hosté. Mezi dvěma obránci se prosadil k hlavičce V. Koukal a bylo to 0:1. Po obdržené brance se Třešť hnala dopředu a vynutilo si několik pěkných příležitostí. Vše ale s bravurou vyřešil brankář Polné Petr Koubek. Hosté odpověděli šancí na konci poločasu, ale J. Bachman v domácí brance byl na místě.

V druhé části Polná dobře bránila a vyrážela do rychlých kontrů. Poprvé jej využil J. Szabó, když v 59. minutě sebral míč po rohu domácích, utekl a neomylně zakončil - 0:2. Ten samý hráč pak dostal v 75. minutě pas za obranu a svým druhým gólem v zápase zvýšil již na 3:0 pro Sapeli. Domácí se dočkali čestného úspěchu o čtyři minuty později. J Gutwald byl sražen ve vápně a Ondřej Procházka napsal gólovou tečku za posledním vystoupením obou týmů v letošní sezóně- 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť
Zbyněk Peštál, trenér Třeště: Sehráli jsme vyrovnaný zápas, ve kterém nás však Polná vyučila v produktivitě. Neodvedli jsme na závěr špatný výkon, ale ta koncovka..!

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Celému týmu patří poděkování, přestože to byl poslední zápas sezony a o nic moc nešlo tým opět prokázal charakter a chuť hrát fotbal.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
J. Bachman [-] - M. Tausch [-] , J. Kříž [-] , J. Novotný [-] , M. Kodys [-] (68. L. Lupač [-] ) - O. Procházka [-] , M. Krejčí [-] (58. P. Kubala [-] ) , J. Gutwald [-] , M. Mareš [-] - J. Chalupský [-] , Š. Rod [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Barák [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-] , P. Takács [-] - V. Koukal [-] (72. J. Babínek [-] ) , P. Fišer [-] (89. J. Lokvenc [-] ) , J. Szabó [-] , M. Brnický [-] - M. Kolman [-] , D. Macko [-]

Hráči zápasu: J. Novotný - P. Koubek , J. Szabó .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.