0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky si výhrou zajistili setrvání v KP


Branky


0

Skláři se definitivně zachránili v minulém kole a mohli jít tudíž do letošní domácí derniéry s klidnou hlavou. To Okříšky si posledními výsledky situaci pořádně zdramatizovaly a potřebovaly dnes ve Světlé bodovat. Také proto šli hosté do utkání s větší důsledností, zvládli jej a odvezli si z města nad Sázavou 3 body za výhru 3:0.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál u Sázavky oboustraně otevřený fotbal s optickou převahou hostí, pro které byl výsledek daleko důležitější než pro skláře. Oba brankáři se museli několikrát předvést. Zejména domácí Jindra Adamec, který také v 17. minutě dobře zasáhl, ale jeho spoluhráči na odražený míč nereagovali a P. Dubský poslal Okříšky do toužebného vedení. A ve 40. minutě to s jejich záchranou vypadalo ještě lépe. Na 0:2 zvýšil Radek Tůma. 

Po přestávce se domácí snažili s výsledkem něco udělat. Ale ani střídání a oživení hry ke snížení nevedlo a pozorná obrana hostů si důležitou výhru pohlídala. Okříšky tak vzaly rozuzlení záchranářských bojů do svých rukou a po výhře ve Světlé se zachránily. 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé: V utkání se nám od začátku moc nevedlo, hosté měli nebezpečné brejky a dva se jim v první půli vyvedli. Chtěli jsme to po změně stran nějak zdramatizovat, ale bohužel to nevyšlo. Jsem trochu zklamanej, svůj poslední zápas ve Světlé jsem si představoval trochu jinak. Ale celkově pozitiva za sezónu převažují a chtěl bych klukům touto cestou poděkovat.

SK Huhtamaki Okříšky
Milan Tekal, asistent trenéra Okříšek: Na klucích bylo vidět, jak moc chtějí uspět. Přistoupili k zápasu s maximální koncentrací, díky čemuž jsme se vyvarovali chyb v obraně a zaslouženě vyhráli. Po minulém zápase jsme psychicky klesli až na dno, tak jsme doufali, že si to kluci srovnaj v hlavách a odrazíme se ode dna nahoru.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] , L. Vodička [-] , M. Petrus [-] , B. Císař [-] - J. Petřík [-] , P. Čuřík [-] (80. M. Kafka [-] ) , M. Muzikář [-] (46. J. Valenta [-] ) , D. Valenta [-] - M. Křikava [-] , L. Rezek [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Tekal [-] , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , M. Dočekal [-] - R. Ryšavý [-] , M. Kotrba [-] , D. Svoboda [-] (69. O. Široký [-] ) , P. Dubský [-] - R. Tůma [-] (61. V. Bastl [-] ) , M. Řezáč [-]

Hráči zápasu: M. Petrus - P. Dubský , L. Fiala .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.